-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Demreli sorunun ne anlamadım. Bu temanın Arthemia teması düzenlenip bu hale geldiğini her yerde dile getirdim ben. Artık bıktım gerçekten. Neyi çekemiyorsunuz?
SukruAK
akwebhostingi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Veri merkezi Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
Ş** A**
-
-
-
Ticaret
65, (%100)
Umitoloji adlı üyeden alıntı
Nasıl bir bakış açısıdır bu adam temayı 2 ayda yapmış gece gündüz uğraşarak sen 50 lira verip adam ilk satışa çıkardığı gün alıp onunla beraber pazarda rekabet mi edeceksin ? bu nasıl bir düşüncedir.
Sizin sorunuza gelirsek hocam bence etik olmaz eğer gözle görülür eklentilerde ve tasarımda değişiklik yapabilirseniz daha iyi olacaktır hemde satışı içinde böylesi daha iyi pazar yaratır.
Gayet normal bir bakış açısı siz okumadınız herhalde tam olarak yazılanı. Gerçi arkadaş BİRDEN FAZLA KİŞİ diye değiştirmiş.
Ben tek kişi baz alınarak söylemiştim. Arkadaş geliştirip satabilirmiyiz demiş. Pek tabi satılabilir. Zira size ait olan bir şeyi satmakta ne gariplik var anlamadım.
Ayrıca 2 ayda gece gündüz uğraşarak yaptığı şeyi satmasın o zaman. Zira satın alınan bir şey kişinin dilediği gibi kulllanılır.
future
Computer Engineer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Computer Engineer
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
62, (%100)
Kulağa ve mantığa hiç etik gelmiyor.
Gece gündüz oturup temayı kodlayan, css'leri döken kişinin temasını alıp birkaç yerinde değişiklik yapıp tekrardan satışa çıkarmanın hak yemekten başka bir açıklaması yoktur bence.
SukruAK
akwebhostingi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Veri merkezi Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
Ş** A**
-
-
-
Ticaret
65, (%100)
Evet arkadaş konuyu değiştirdiğini söylemediği için yanlış anlaşılma oldu
SukruAK
akwebhostingi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Veri merkezi Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
Ş** A**
-
-
-
Ticaret
65, (%100)
TEK KİŞİYİ BAZ ALARAK YENİLİYORUM.
Temayı satın aldım. ve kullanamadım ya da işime yaramadı vs. tekrardan satabilirim.
Satış hakkı verilmeyen temalar zaten tek domaine lisanslanıyor
ilkayy
ucrmyslnmsmdstgmdeanldm
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Simdi bizim insanlarimiz iglenelemeyi cok seviyorlar. Sen temayı yeniden editleyip satsan bile sana kalkip hemen o tema benim diyecekleri kesin. Kullanmadigin temayi tabikide satabilirsin bir baskasina.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Umitoloji adlı üyeden alıntı
Nasıl bir bakış açısıdır bu adam temayı 2 ayda yapmış gece gündüz uğraşarak sen 50 lira verip adam ilk satışa çıkardığı gün alıp onunla beraber pazarda rekabet mi edeceksin ? bu nasıl bir düşüncedir.
Sizin sorunuza gelirsek hocam bence etik olmaz eğer gözle görülür eklentilerde ve tasarımda değişiklik yapabilirseniz daha iyi olacaktır hemde satışı içinde böylesi daha iyi pazar yaratır.
+1...
1 kişi bu mesajı beğendi.
İstanbul Medipol Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ' Sosyal Hizmet