-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Konuyu görünce içim gidiyor, çok üzüldüm ciddiden ya..
Heleki videoyu izleyince, kafası ayrı bir yerde, bedeni ayrı bir yerde..
Allah ailesine, sevenlerine sabır versin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Olayın cinayetle ilgisi yok. Azami güvenlik isteyen bir aktivite, 2 tane öküzün eline bırakılırsa olacak olan budur. Yeterli hızlarda fırlatıldıklarında nelerin hasara yol açabileceğini hayal bile edemezsiniz. Koltuğun arkasında ki metallerden,emniyet kemerinin yanlış bağlanması, veya kaşkolun akslara sıkışmasına kadar çeşitli iddialar var.
Bu oyuncakların profesyonel olanlarıyla 2 kat hız yapılıyor ve bir o kadarda kaza oluyor ama güvenlik gereği giyilen uygun giysiler, oluşacak riskleri minimuma indiriyor.
Ecel insanı her yerde bulur fakat elin Amerikalısı da boşa "Safety first " dememiş...
Bize bir şey olmaz mantığıyla hareketin sonucu, belkide milyarda bir olacak böyle elim bir hadiseye sebep olabilir.
Allah ailesine sabırlar versin.
3 kişi bu mesajı beğendi.
Ozi
.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Devoloper
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Allah rahmet eylesin, çalışanların başlatmadan kontrol etmesi rutin kontrol yapması gerekirken sonuç :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
konuyu üzülerek okudum , vidyoyu üzülerek izledim.Allah ailesine sabır versin.:( :(
yakında...
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Wordpress Geliştirici
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Kemerden dolayı değil boynundaki atkı dolandığı için vefat etti.Araca binerken boynundaki atkısını çıkarmasına dair hiçbir uyarı yapılmamış atkısı yeterince uzun diğer görüntüleride mevcut internette bakarsanız.
10679
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Şok odum. Ben başlıktan komik bir şey zannederken böyle bir şey görmek çok şaşırttı. Allah rahmet eylesin. Ailesine de sabır versin.İnşaallah