-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Finansal Raporlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar,
Elimde kendi araştırmalarımla bulduğum googleda oldukça indexi olan ve kelime araması yapılan,ünlü olmaya yakın manken ve futbolcuların isim listesi var (adsoyad) şeklinde domainleri boş olanlar.Bu isim soy isimleri almakta sakınca olur mu?Alıp meta tag olarak fanpage diye mi kullanmak gerekir.Konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun?
Not:Sadece .com uzantılarını dikkate aldım.
Ozi
.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Devoloper
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Kapan alır mantıgı işledigi için domain sizde kalır, fakat kişilerin haberi olmaksızın bilgiler vb. paylaşım kullanırsanız geri alınabilir. Kişilere ulaşıp bilgi verirseniz fan vb. sorunsuz kullanabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
Genel olarak makaleci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Şunu belirteyim sadece: Örneğin X bir kişinin bilgilerini paylaşıyorsunuz, kişi buna genellikle izin veriyor, bilgileri kesinlikle doğru kaynaklardan almanızı istiyor; ama, kendi ismi ile para kazanmanızı istemiyor; reklam kullanmanızı engelliyor, ya da kendisini silmenizi istiyor.
Daha önce birisi ile bu şekilde bir anlaşma yapmıştım; sonrasında geri döndüm, bu nedenle yazıyorum. Yani sizin siteniz, o kişiyi tanıtmaktan, ona hizmet etmekten başka bir yere varmıyor, biraz tek el gibi bir mantık yani, tavsiye etmem.