DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba arkadaşlar bi bekar evinde yaşamaktayım böyle evlerde yaşayanlar bilirler ışığı gören gelmekte 2 laptop var diğerinde virüs full :) benimkiside idare eder durumda ama ben kalktıgımda oturmayn demek olmuyor neler yapıp neler ediyorlarsa pc garipleşiyor... Cinsel açlığın Afrikasıdır Türkiye... sözünü çok haklı buluyorum artık :) Eskilerden Deep Freez kurmak geldi aklıma ama ben şey istiyorum 1 tuşla halledeyim ben otururken Deep freez Pcden kalkarken bi tuşa basayım Heryer Deep Freez kapsamına girsin istiyorum böyle bişey mümkünmü Deep Freezi eskiden açmak kapamak için reset atmak gerekirdi halen öylemi ne önerirsiniz
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Network & Linux/UNIX
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
89, (%100)
Deep freezeyi aktif deaktif yapmak için hala restart gerekli :) ama deep freeze güzel yöntem. yada hocam zararli siteleri hosts dosyasiyla engelleye bilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci, Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Bahsettiğin şekilde bir program çıkmadı ama tavsiyem linux kur bişeycik olmaz :D
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Teşekkürler arkadaşlar web site engelleyicisinden cok deep freez tarzı bişeye ihtiyacım var flash sokup cıkaranın hattı hesabı belirsiz... toplum içinde yaşamak zor
1 kişi bu mesajı beğendi.
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.