İyi akşamlar. Sanırım 1 ay evvel falan kendi blogumda kullanmak için sade bir tema yapmıştım. Sonra farkettim ki anarschi’den vazgeçemiyorum. Belirli isimlere dağıttım demo halini. Sonra eksikliğini farkettim, bileşen desteklemiyordu. Bloga da uzun zamandır wordpress konusu girmiyodum. Dedim bileşen destekli hale getireyim de paylaşayım temayı. Her neyse. Temanın adı Softartz. Sıfırdan kendim çizdim, kodladım,entegreledim. Herşeyi apaçık ortada. Hiç bir kodu base64 şifreli ya da kriptolanmış değil. Dilediğiniz gibi kullanın. Yalnız malum emek var, kendi belirlediğiniz bi yere tahsinsungur linki koyarsanız da fena olmaz. Temanın üstüne çok düşmedim. Her neyse. Kurulumu gayet basit. Yalnız açıklaması bulunduğundan ötürü header.php deki menüleri ve footer.php yazılarını kendinize göre düzenlemeniz gerekmekte. Bunun dışında gerekli tek eklenti mevcut, pagenavi.
Temada hem ikili (yanyana) hem de tekli linkler için bileşenler mevcut (bkz).
Müzik ve videolu yazılar için özel alanlar mevcuttur. Müzik // Video
Anasayfadaki konu resimleri, öneçıkarılan görsel ile çalışmaktadır ve boyutu 150x125px’dir.
Tema resimlerinde sprite kullanılmıştır. Seo puanı 95′tir (bkz).
Logo boyutu 168x30px’dir.
Aklıma gelen özellikleri bu kadar. Temayı canlı görmek için buraya, indirmek için buraya tıklayın. Umarım beğenilir bu tema da yeni yeni temalar yapma şevkim gelir benim de.
Son olarak, temanın resmini boydan boya çekip buraya eklemek istedim ama yapamadım.
Edit: @delandero aracılığıyla temanın ekran görüntüsü ekleniyor, kendisine ilgisinden ötürü teşekkür ediyorum.