-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Hocam aynı sorunu bende yaşadım, kaldıramadım ama siteme hit gelmesini kestim. Kaydettiğiniz site yerine rastgele link yazın :)
iyi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Hocam bilgisayarınızı güvenli modda açın ve program filestan falan dosyaları silin. Ya da program ekle/kaldırda varsa ordan kaldırırsınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci, Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
revo unistaller kurun ve revo unistaller ile programı kaldırın. daha sonra kaldırma işlemi bitince revo unistaller ile tarayın çıkan kayıt defteri kayıtlarını ve dosyaları seçerek sil diyin. Sorun düzelmez devam ederse iletişime geçin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eğer çalıştıra yerleştirmişse ccleaner/başlangıç ya da çalıştıra msconfig/başlangıç giderek değiştirebilirsiniz.Olmadı process explorer var onu indirip kapatabilirsin.Belkide system32 ye yerleşmiştir.Kapattıktan sonra silmek daha kolay olur.Kolay gelsin.
yakında...
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** S**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Tüm yardımcı olan arkadaşlara Teşekkür ederim. Sorunu CCleaner ile başlangıçtan silerek halletdim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Başlata tıklayın "msconfig" yazın çıkan pencerede başlatmaya tıklayın orada çince olarak programın ismi yazar yanında ki tiki kaldırın bilgisayarı yeniden başlatın hocam.
1 kişi bu mesajı beğendi.
zego
İnternet Reklamcılığı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
İnternet Reklamcılığı
-
-
Ad Soyad
E** Ü**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Bu programı ilk dağıtanlardan biri bizzat benim. Programı bir kere açmanız, her bilgisayar başladığında otomatik olarak açılacağı anlamına geliyor. Dolayısıyla 2-3 dk sonra bilgisayarınız feci şekilde kasılabiliyor. Yapmanız gereken tek şey; o klasör neredeyse onu bulup silmek. Genelde "karşıdan yüklenenler" içinde olabiliyor. Direk indirip açmış olabilirsiniz. Program ekle-kaldır bölümüne eklenecek bir program değil, kurulum gerektirmiyor.
İçerisindeki virüs ise zararsız, endişeniz olmasın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam;
+Program ekle kaldırda gözüküyorsa kaldıramıyorsanız: Bilgisayarınızı Güvenli modda başlatıp rahatlıkla kaldırabilirisiniz..
+Program ekle kaldırda gözükmüyorsa;
Çalıştır->msconfig->Başlatma vb. birşey yazar ben w8 den bakıyorum farklılık gösterebilir oradan programın tikini kaldırarak birsonraki formata kadar ekrana çıkmamasını engelleyebilirsiniz.. :)