lostyazilim

Wordpress Blog Tasarım Projesi

8 Mesajlar 972 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

umittopcan umittopcan Tanıtım Yazısı ve Grafik Kullanıcı
  • Üyelik 24.01.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Operatör
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ü** T**
  • Mesajlar 698
  • Beğeniler 34 / 123
  • Ticaret 39, (%100)
Merhaba arkadaşlar.Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam affola.Ancak uygun kategorinin burası olduğunu düşünüyorum.Her neyse konumuza dönelim.Bir çok wordpress kullanıcı tasarım sıkıntısı çekiyor. Bende bunun için biraz düşündüm ve böyle bir proje geldi aklıma.İnternette gerçekten güzel temalar var ancak artık herkes o temaları kullandı açıkçası sıktı bir çoğu.Demem o ki profesyonel bir ekiple 1 adet wordpress tasarımı yapsak ve ücretsiz olarak dağıtsak ?

Tasarımı çizecek , kodlayacak, entegre edecek arkdaş veya arkadaşlar bu konu altından yazarlarsa sevinirim.Bende tasarımı çizmeye uğraşıyorum güzel birşeyler çıkarabilirsem paylaşacağım.

wmaraci
reklam

mexev9 mexev9 PDR Kullanıcı
  • Üyelik 06.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Rehber Öğretmen
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 1133
  • Beğeniler 447 / 171
  • Ticaret 20, (%100)
ücretsiz dağıttınız zaman onuda herkes kullanacak o zaman farklı olmayacak ki.

AliBurak AliBurak Öğrenci Kullanıcı
  • Üyelik 15.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 744
  • Beğeniler 45 / 184
  • Ticaret 2, (%50)
Yapılan temanın çeşitli renkleri olan çeşitli sürümleride dağıtılırsa , internette herkesin kullandığı temalardan farkı olur derim yani mesela bu proje gerçekleşti ve 1 tema çıktı ortaya . herkes aynı temayı kullanırsa yine karışıklık yine karışıklıkl :D Ama aynı projeyi her ay 1 defa düzenli olarak hayata geçirilirse gerçekten sürerlilik ve çeşitlilikte ortaya çıkar :)

Bunlarda benim fikirlerim projenizi beğendim fakat tasarım konusunda pek bilgim yok , öğrenmeye hala geciktiğim için kendimi bi kez daha pişman hissettim :| Başarılar :)

• Üyelik 24.01.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Operatör
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ü** T**
  • Mesajlar 698
  • Beğeniler 34 / 123
  • Ticaret 39, (%100)
Hocam bu ekip devamlı çalışma içerisindede olabilir. En azından ayda 1 tema çıksa devamlı yenilenir.En azından güzel temalar olur. Amacımız herkesin kullanıp kullanmaması değil zaten. Kimsede olmasını istemeyen verir parasını yaptırır temasını. Bizim amacımız bütçesi olmayıp ta güzel tema arayanlar için.

wmaraci
wmaraci

AliBurak AliBurak Öğrenci Kullanıcı
  • Üyelik 15.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 744
  • Beğeniler 45 / 184
  • Ticaret 2, (%50)
Kimsede olmasını istemeyen tabikide kendisi yaptırır ben onu kastetmemiştim hocam 1 tema değilde çeşitlilik söz konusu olursa ilgi daha çok olur anlamında söylemiştim. Ayda 1 tema çıkma fikri üzerine yoğunlaşılmalı bence.

• Üyelik 24.01.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Operatör
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ü** T**
  • Mesajlar 698
  • Beğeniler 34 / 123
  • Ticaret 39, (%100)
@Melodrama: @oyunrafi'ye söylemiştim onları :)

Vunpado Vunpado Amatör Makaleci Kullanıcı
  • Üyelik 10.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 17
  • Beğeniler 1 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba bu işin amacı para kazanılmayacak ve tamamen devlet projesi gibi olacak anladığım kadarıyla.Eğer tasarım konusunda iyi iseniz ben kendim css'html olarak hatasız kodlama yapabilirim.Ama Wordpress'e entegre edebilirmiyim onu bilmiyorum.Eğer işe yarar isem pm atabilirsiniz.Saygılarımla.

• Üyelik 24.01.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Operatör
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ü** T**
  • Mesajlar 698
  • Beğeniler 34 / 123
  • Ticaret 39, (%100)
@Vunpando

Tasarım üzerinde çalışıyorum ancak göze hitab eden birşeyler çıkaramadım.Tasarım konusunda yardımcı olacak bir arkadaş olursa sana dönüş yapacağım.

Evet ücret olmayacak ve 1-2 ayda bir tasarım çıkarılacak bu proje adı altında.Yapanların emeği göz ardı edilmeyecek tabiki footer kısmına eklenecek isimler(silinmez şekilde)

Tasarım ve WP entegre hakkında bilgili olan arkadaşlar aranıyor ilginiz için teşekkürler.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al