lostyazilim
tr.link

1 Aylık Sitem ilk PR değerini aldı PR3 iyi midir?

16 Mesajlar 2.226 Okunma
acebozum
tr.link

theRabbit theRabbit WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 97
  • Beğeniler 31 / 21
  • Ticaret 1, (%100)

Zargana adlı üyeden alıntı

Siten PR3 ve gayet iyi bir değer. Hayırlı olsun. Eğer özgün yazıyorsan çok kaliteli bir niche site yaratabilirsin

Yazıları kendim yazıyorum. Kendi tecrübelerimi, öğrendiklerimi anlatmaya çalışıyorum.

"niche" site? (:

www.kisafilmizle.net
elektronikssl
webimgo

Zargana Zargana WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Giresun
  • Ad Soyad Y** U**
  • Mesajlar 994
  • Beğeniler 9 / 303
  • Ticaret 11, (%100)
Niche site belli bir konuya odaklanmış anlamındadır. Şöyle anlatayım örneğin flash oyun sitesi genel bir sitedir, sadece barbie oyunları bulunan site niche sitedir. Sen de yalnızca kokteylere odaklanmışsın.

Bu arada etiketleri belirlerken bir kullanıcı arama motorunda nasıl arar diye düşer. Örneğin sende "tarifi" diye etiket var. Böyle gereksiz etiketler ekleme. Çünkü herkes "Long Island tarifi" diye arar, kimse tek başına "tarifi" diye aramaz.
theRabbit

kişi bu mesajı beğendi.

Ne ekersen onu biçersin

Winman Winman Guzelbilgi.com Kullanıcı
  • Üyelik 26.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** Y**
  • Mesajlar 1782
  • Beğeniler 329 / 328
  • Ticaret 48, (%100)

Yener adlı üyeden alıntı

Allah, allah.. Size zahmet www.manidar.net adresini sorgularmısınız? Wmaraci'nda 0 gözümekte.

Eklentinin adı nedir?

buyrun

https://chrome.google.com/webstore/detail/pagerank-status/hbdkkfheckcdppiaiabobmennhijkknn

theRabbit adlı üyeden alıntı

site analizi haricinde denediğim nerdeyse bütün sitelerde pr3 gösterdi ama bilemiyorum işin aslı nedir. pr3 ne demektir onu da tam olarak bilmediğim için zaten... (:

hocam şimdi pr googlenin verdiği bir puandır. tabi iyi bişeydir ama boş sitelere bile verdiği oluyor. sıralamaya falan etki etmez. sen özgün yazmaya devam et. pr ile kafanı yormaya gerek yok. ziyaretçiyi sitede tutacak şeyler paylaş google siteni sever zaten.

• Üyelik 12.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 97
  • Beğeniler 31 / 21
  • Ticaret 1, (%100)

Niche site belli bir konuya odaklanmış anlamındadır. Şöyle anlatayım örneğin flash oyun sitesi genel bir sitedir, sadece barbie oyunları bulunan site niche sitedir. Sen de yalnızca kokteylere odaklanmışsın.

Bu arada etiketleri belirlerken bir kullanıcı arama motorunda nasıl arar diye düşer. Örneğin sende "tarifi" diye etiket var. Böyle gereksiz etiketler ekleme. Çünkü herkes "Long Island tarifi" diye arar, kimse tek başına "tarifi" diye aramaz.

Hmm anladım. Ben etiketleri aramanın içinde geçebilecek kelimeler olarak düşünerek ayrı ayrı eklemiştim. Sitemdeki bütün etiketleri bir gözden geçirmem gerekecek bu durumda. Çok teşekkür ederim bilgi için, dediğim gibi bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama daha öğrenmem gereken çok şey var (:

www.kisafilmizle.net
wmaraci
wmaraci

Kahnweb Kahnweb Yazar, Editör Kullanıcı
  • Üyelik 25.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Yazar
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 261
  • Beğeniler 96 / 65
  • Ticaret 3, (%100)
O değilde, güzel bilgiler var gerçekten. Çok iyi noktalara gelecektir bu blog.
theRabbit

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 12.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 97
  • Beğeniler 31 / 21
  • Ticaret 1, (%100)

Kahnweb adlı üyeden alıntı

O değilde, güzel bilgiler var gerçekten. Çok iyi noktalara gelecektir bu blog.

Teşekkür ederim (: elimden geldiğince ilgi çekici şeylerden bahsetmeye çalışıyorum (:

Ek Olarak:

Etiketleri bir elden geçirdim, sanırım biraz daha doğru oldu şimdi, yardımın için çok teşekkür ederim, niche siteye gelince, bu tarz bi iş yapan baska bi site göremedim, genelde kokteyllerin içinde şunlar şunlar şunlar bunlar var diyerek geçmişler ben baya baya anlatmaya çalışıyorum, umarım dediğiniz gibi ilerleyebilirim. (:

www.kisafilmizle.net
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al