-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
yönetici
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Adsense hesabı olan bir kişi, reklamlarını adsense kurallarına uygun başka sitelerdede yayınlabilir mi?Ve diğer sitelerin yaptığı hatalar nedeniyle hesap banlanır mı yoksa sadece reklamların siteye erişimi mi engellenir?
Değerli yorumlarınızı bekliyorum...
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Adsense panelinde site ekleme kısmından ekleyip, reklamını başka sitede yayınlayabilir. Diğer sorunun cevabını emin olmamakla birlikte, internette okuduğum bilgilere dayanarak söylüyorum: Adsense hesabının birden çok sitede kullanılması, hesabın kapatılma riskini azaltıyor. Çünkü 1 site için hesabın tamamen kapatılması saçma olur. Yani diğer sitenin yaptığı hata için, hesabın kapatılmayacağını düşünüyorum. Sadece o siteye engelleme veya uyarı gönderilir (ki bana uyarı gelmişti).
iyi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evet site ekleme yapılıp diğer sitelerde reklam yayını yapılabilir, diğer sitenin yaptığı hata için de hesabın kapatılması saçma olacaktır. Bu yüzden ya uyarı yapılır ya da o sitede reklamın yayınlanması engellenir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
yelden
Satış Danışmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Satış Danışmanı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çok uzaklara gitmeden kendimden örnek vermek istiyorum çok sitede reklam gösteri yapmanın hesabın banlama riskini arttırması diye bir şey yok benim geçen hafta bir domainim reklam politikası ihlali yüzünden banlandı öyle bir şey olmuş olsaydı hesap tamamen banlanırdı.
Zarardan fazla yararı olacagına inanıyorum ( çok abartmamakla beraber )
ehliblog
Yeni adres: Teknojest
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
mühendis
-
-