nega
Siz bilirsiniz..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
N** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sorundaşız..
www.nebigarci.net (Link yok, eski usül kopyala-yapıştır)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
SEM - İnbound Marketing
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
bende normal 4-5 içerik girdim 7 saniyede index aldı sorun yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Şef (MEB'de)
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
93, (%100)
Bende tamda bundan bahsettim işte. Açtığın konuları senden önce indexletirse o zaman sen kötü duruma düşersin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Memur oldu
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Zargana adlı üyeden alıntı
Bu aralar Google'da bir sıkıntı var. Çoğu kişi aynı durumdan şikayetçi. Ama bir de tuhaf tarafı var. Örneğin yazıyı yazıyorum, 4 saat geçiyor hala indekslenmedi görünüyor, ama 12 saat sonra bakıyorum 12 saat önce indekslendi yazıyor.
Ben de bugün fark ettim aynen sizin dediğiniz gibi olmuş dün yayınladığım yazılar. Bu gün yine geç index alıyor :S... Fazla önemsemiyorum ama :)
Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/
deviL
Paylaşmak Güzeldir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
serbest
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Öyle yazım index almadı diye korkunuz olmasın, ne olursa olsun o postu ilk siz yayına aldınız, dizinde yer aldı yada almadı o farklı bir durum. Botlarında iş bölümü var:) biri okur, ona yollar oda dizine ekler, yada geç ekler. Heee androidsistem alır senden üstüne çıkar :) o ayrı bir durum. Otorite ile alakalı birazda. Ama genel olarak öyle index almadı başkası alır indexletir diye paniğe gerek yok. O istediği kadar alıp indexletsin postun kaynağı sensin google nazarında.
Pr güncellemesinden bu yana bu geç indexleme durumu var, özellikle de şöyle oluyor örneğin, her gün öğlen saat 1 2 gibi yazı giriyodun tuttun 1 gün aksattın şak indexleme kesiliyor birden. Periyodik düzenli yazılar girmek. + Bu yazıları sosyal ağlarda paylaşmak index hızını arttırır.