netbozum
tr.link

Site Hiti arttırmak ile ilgili bir öneri

4 Mesajlar 1.257 Okunma
acebozum
tr.link

theschef theschef WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Diyarbakır
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 30
  • Beğeniler 1 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Merhabalar,
Hepimizin binbir emekle hazırlayıp küçük bile olsa bazı beklentilerimiz olduğu web sitelerimiz var. Şimdi size bir öneri sunacağım doğru veya yanlış olabilir fakat ben kullandım ve faydasını gördüm. Örneğin, web sitemizde adsense ile ilgili bir makale yazacağız ve makalemizi üst sırada çıkarmak için ne yapabiliriz diye bazı şeyler denedim ve kendim bir yöntem buldum.
Diyelim ki makalemizi yazdık ve sıra geldi etiket olayina, Etiketlerin önemini hepimiz biliyoruz gercekten de Etiketler yazdığımız makale veya konunun tanıtımıdir. Şimdi yöntem şu önce google da konunun başlığını arıyoruz.

Aradıktan sonra sayfanın alt kısmına bakıyoruz Google'ın bize bazı arama önerisi olacak ve biz o arama önerilerin . Alıp etiket olarak kullanacağız

Ve bu şekilde biz Google'da makalemizi ile ilgili en çok aranan kelimeleri etiket olarak kullanacağız ve makalemizi üst sırada tutacagiz. Ben denedim gerçekten is görüyor umarım işinize yarar.
Hayırlı günler

googleasistan
reklam

Umitoloji Umitoloji Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 255
  • Beğeniler 50 / 56
  • Ticaret 2, (%100)
Bilindik bir çalışma fakat paylaşımcı düşünceniz ve güzel emeğiniz için teşekkür ederim, ek olarak bir tavsiyede bulunayım oradaki ilgili aramalar rekabeti yüksek aramalar olacaktır sitenize tam anlamıyla güvenmiyorsanız arayan kişi için empati kurup kendiniz etiketleri üretirseniz + olarak yine faydası olacaktır, iyi çalışmalar.

erenhan erenhan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Finansal Raporlama Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 88
  • Beğeniler 9 / 7
  • Ticaret 0, (%0)
adwords keyword tool kullanmak daha faydalı olacaktır.yinede emeğinize sağlık.

theschef theschef WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Diyarbakır
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 30
  • Beğeniler 1 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

Umitoloji adlı üyeden alıntı

Bilindik bir çalışma fakat paylaşımcı düşünceniz ve güzel emeğiin teşekkür ederim, ek olarak bir tavsiyede bulunayım oradaki ilgili aramalar rekabeti yüksek aramalar olacaktır sitenize tam anlamıyla güvenmiyorsanız arayan kişi için empati kurup kendiniz etiketleri üretirseniz + olarak yine faydası olacaktır, iyi çalışmalar.

Benim web sitesi eğitim üzerine ve kullandığım Etiketleri bu şekilde seciyorum faydasın gördüm işinize yarayabilir diye düşündüm :)

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al