Linuxcu
netstat -an | grep SYN
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
NOC Engineer
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
Kullandığınız PHP yazılım Warez SCRİPT'tir, açıkları olması ve yatırım yapılası bir website değeri görülmüyor gözümde. Bence ilk etapta yazılım edinin ya da Wordpress kullanmayı öğreniniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
organizasyon
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
cevabınız için teşekkurler,yazılım nasıl edinirim.Edindiğim yazılım şuanki sitemi 0 larmı ?Wordpress bildiğim kadarıyla site formatı,bu siteyi 0layıp wordpress bir sitemi yaptırmalıyım ?
Linuxcu
netstat -an | grep SYN
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
NOC Engineer
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eğer Hit ve Hızlı yükselmek istiyorsan elbette Wordpress ya da SEO dostu bir yazılıma ihtiyacın var. Wordpress Hem kolay hemde Tag ile hit alabileceğin bir sistem. Plugin sıkıntısı modül tema sıkıntısı yok. Dilersen kendin yaptır, dilersen edin. Bence bu şekilde hitim yok, neden yavaş yükseliyorum gibi dert yanmazsın =) Bu ve bunun gibi warez scriptlerin yazılım dilini ve yazılım içeriğini derleme yapmadan kullanman da zararlı. Hack yeme oranın çok yüksek örneğin ; /yonetim yazdığımda yonetim panelini görebiliyorum ve basit bir PHP çağırmasıyla verilerinin şifrelerini de elde edebilirim :)
Saygılar
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
organizasyon
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
saolsın dostum aydınlattgn için, peki sen yardımcı olabilirmisin bana ?
Linuxcu
netstat -an | grep SYN
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
NOC Engineer
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Selam,
Olabilirim fakat yoğun tempoda çalışıyorum. SEO ve Hit konusundada yardımcı olabilirim. İşiniz acele ise yardımcı olamam :) 1-1.5 hafta gibi bir süre ile sağlıklı bir sistem çıkarabilirim.
Saygılar.
ysfzby
Seo Executive
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Seo Executive
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben @Linuxcu arkadaşıma tamamen katılıyorum. Wordpress gibi Profesyonel içerik yönetimleriyle çalışman daha sağlıklı ve esnek olacaktır. Dilersen sana yardımcı olabilirim bu konuda. Gerek Web Siteni Wordprese dökmede gerekse wordpress işlemlerinden sonra Seo işlemleri ve hit almanda sana yardımcı olabilirim.
Ayrıntılı Pm At görüşelim...
HasanEksi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bursa
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam eğer tasarım ve wordpress kurulumu istiyorsanız detayları pm olarak atarsanız bir fiyat üzerinde anlaşa biliriz.