-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bilgilendirme için teşekkür ederim hocam daha önce yeni başlamışken okadar başvurmuştum 00webhosta ama hiç kabul etmemişlerdi :D test amaçlı hesap açacagım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Forumlarında dolaştım şu konuya rastladım.
Web sitemi yeni açtım giren pek kişi yok 3 kullanıcı var ve birde google index atmak için geziyor fakat cpu aşmışım sanırım şuan site cevap vermiyor bu nasıl oldu ve ne zaman düzelir ?
cevap:
Her siteye ayrılan %20'lik bir CPU limiti mevcuttur bu limit aşıldığında siteniz 24 saat süreyle askıya alınır. Bu limit tüm kullanıcılarımızın sunucularımızdan eşit düzeyde yararlanmasını sağlamak amacı ile konulmuştur. Anlayışınız için teşekkürler.
3 kişiyle % 20 cpu limiti aşılıyorsa pek hayır gelmez o hostingden.
000webhost.com'u birkaç yıl önce araştırmıştım, bildiğim kadarıyla ücretsiz hosting'in en iyilerinden biri. Belki 000webhost.com'u kullanmak daha mantıklı olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Arkadaşlar test amaçlı wordpress kurdum sürekli veri tabanı bağlantı hatası veriyor :D
mrtkrt
Başarı çalışmaktan geçer.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Tasarım / Yazılım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar bu kadar dandik olay yok :) Bir html sayfa attım görünüm amaçlı birkaç arkadaştan fikir alacaktım ne göreyim? Cpu sınırını aşmışım :) Sanırım CPU sınırı %0,01 :) Çok kötü bir başlangıç yaptılar adıma bir daha ziyaret bile etmem siteyi :)
Arizmend
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-