selamim
http://mehmetcabar.com/
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Endüstri Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Asus K serisini almayın. Ses sorunu var. Hoparlörler yanlışş yere konulduğu için ses çok gelmiyor. Ancak bir üst modelleri hep görsel hemde performans açısından güzel.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Trustflow 42 Kaliteli Kişisel Blog: www.mehmetcabar.com | Mutluluk Satıcısı
selamim
http://mehmetcabar.com/
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Endüstri Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Bu ürünlerde ses sorunu yok sanırım. K52 modellerinde var genelde. Google'da yorumları aratın, şeklide hoşunuza gittiyse güzel bir bilgisayar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Trustflow 42 Kaliteli Kişisel Blog: www.mehmetcabar.com | Mutluluk Satıcısı
Ulpianus
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Hukuk
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Lenovo çünkü IBM üretimi. Ayrıca ısınma yok hız var, arıza yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Özel Sektör / Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle Türkiye'den Laptop satın almayın. Yurt dışından getirtin. Benim yakında almayı planladığım bir Laptop var. Normal fiyatı 2500$ fakat Türkiye'de 8.500 - 8.900 TL civarı arasında değişiyor. Ben direk markanın firmasından sipariş edeceğim. Kargo parası dahil Türkiye parasından çok çok daha ucuza geliyor.
Alacağınız dizüstü bilgisayarı eğer oyun için kullanacaksanız, kesinlikle ve kesinlikle Asus almanızı tavsiye ediyorum. Çünkü Asus'un yeni geliştirdiği bilgisayarları özel bir kaplamadan yapılıyor ve içerideki ısıyı dışarıya (elinize) vermiyor. Ayrıca çok güçlü fan sistemine sahip. Model olarak "Asus N" serisini öneririm fakat 2.000 TL+ fiyattan başlıyor. O yüzden size arkadaşımın kullandığı ve benimde çok hoşuma giden "Asus K53SV" modelini tavsiye ediyorum. Sanırsam fiyatı 1.300 TL - 1.700 TL arasında değişiyor.
Hem teknik servisi bakımından hem kullandığı parçalar bakımından hemde ismi kadar güçlü bir marka daha var elimde. "Toshiba". 5 - 5.5 yıl önce aldığım Toshiba Satellite modeli hala bir parçası dahi bozulmadan çalışıyor. Teknik servisini yakından tanıyorum. İş yerinde kullandığım 4 tane Toshiba Satellite dizüstü bilgisayarları yıllık temizlemesine götürüyorum. Çok titiz bir çalışma sergiliyorlar. Toshiba Satellite modelinden size uygun olanı seçip satın alabilirsiniz. 1.000 TL'den başlıyor 2.500 TL'ye kadar gidiyor.
Yakından tanıdığım en iyi bilgisayar modelleri bunlar. Aşağıda ise önermediğim bilgisayar markalarını yazdım.
CASPER
ACER
EXPER
ARÇELİK
Packard BELL
mertkaan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
YAPI RESSAMI
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
asus k55v öneririm 1.5 ay oldu hiç bir sorunu yok her türlü oyun program çalıştırıyo sorunsuz.