-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çok kısa sorucam arkadaşlar. Etrafta binlerce film, dizi, video sitesi olan arkadaş var. Bir kaçının fikri yeterli bile olabilir.
Video sitesi açmayı planlıyorum. Çeşitli video sitelerinde çekicem. Ama bir kategori üzerine odaklanmayı istiyorum. Elime o alan üzerine video geçerse youtube'a yükleyip yine sitede yayınlamayı düşünüyorm.
Ama hangi türe odaklanayım. Belgesel mi, fragman mı yoksa çoğu kişinin yaptığı gibi film izleme mi ?
Doğal olarak güzel paralar bırakması lazım bana, artık adwords mu olur başka bir reklam mantığı mı olur, 2-3 ay kadar sonra iyi para kazandırmalı bu site.
Fikirlerinizi bekliyorum.
Sylar
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Güncel popüler videoları yükle fragman da olsun Magazinelde . Güncel olan hertürlü video paylaşımda bulun. Youtube gibi olamazsın bu saatten sonra en iyisi elde ne varsa onu kullanmak.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Sylar
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hemen açar açmaz bir gelir olmaz. Zamanla hit arttıkça Reklam geliride artar. Benim 2008 de açtığım video sitesinde günlük 35 40 k ziyaretçim vardı . Aylık 700 tl kazancım oluyordu. Reklamdan sadece adsenseden değil kişisel reklam verende vardı. Tabi şimdi çok değişti zor artık bu işler çok uğraşman lazım..
Sylar
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sağlam Backlink alacaksın kendi sitenle alakalı sitelerde daha hızlı yükseliş oluyor biliyorsundur. Seosu iyi olacak linkler düzgün ve anlaşılır olacak tanıtım da önemli benim videolarım haber sitelerinde de yayınlanırdı o zaman böyle her haber sitesinin video bölümü yoktu şimdi hepsinin kendisine ait video izletme olayı var. Sosyal Medyayı iyi kullancaksın Facebook Twitter da sürekli paylaşımlarla vs 3 ayda iyi hit yakalarsın.
1 kişi bu mesajı beğendi.