AKWEBTAS
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Proje Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam siteyi daha bugün yayına koyduk.1,5 Aydır bu site ile uğraşıyoruz.Önceki sitemiz çok basitti.Şimdi bu ismi marka haline getirme düşüncelerimiz var.Dediklerinizi kesinlikle yanlış anlamıyorum.Eleştirilmeyi herzaman severim eleştirilmemeyi sevmem.Amam dediklerinize kesinlikle katılıyorum o konuda sorun yok.
İlginiz için çok teşekkür ederim.
Bunuda not alıyorum.
Linuxcu
netstat -an | grep SYN
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
NOC Engineer
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aslında bu bir logo değil :) Google(c) Tescilli logosu ve sizin yazınız :) Sıkıntı yaşarsınız.
nevmedya
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Reklam Ajansı
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Güven hissi vermesi için kurumsal hava lazım
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazar
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
kusura bakmayın ama ben hiç beğenmedim. Arkadaşlar gene nezaket gösterip dile getirmemişler. Logo denmez buna. FİRMAyız diyorsanız daha SİZE ait olan bir logo yapmalısınız diye düşünüyorum.
AKWEBTAS
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Proje Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Logo revize edilecektir.Domain adı google olduğu için başka bir şey kullanmanın yanlış olacağı düşüncesindeyim.
Kaplan
ahmetkaplan.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
User Interface Designer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Google logosu üstüne yazı eklemek yanlış bir hareket olur. Neden; Google logosu zaten tahmin ettiğiniz ve bildiğiniz üzere tescilli bir marka ve logosunu yani firma imzasını, görünümü izinsiz kullanıma giriyorsunuz. Google arayıp bulur fark eder mi bilemem bir şey diyemem fakat bir şikayet ile bile başınız ağrır kazandığınızın ve kazanağınızın mislini Google'a yatırmak zorunda kalabilirsiniz.
Google logosu altına da bu font ve bu renkler ile yazı tipi zaten kesinlikle(!) olmamış. Benim kişisel görüşüm domain için de Google geçiyorsa bile Google logosu ile değil de kendiniz 'içinde Google yazan' bir logo yaparsanız daha kurumsal ve sade olacağı gibi aynı şekil de başınıza da daha sonralar sıkıntı olmaz.
Başarılar.
1 kişi bu mesajı beğendi.