Ben bir kaç gündür bi tasarım üzerinde çalışıyorum arada sıkıştıkça buraya yazıp destek alıyorum.Sizden bir ricam var bende bir menü var ve bu menüye drop down menü yapamadım çok simple basit birşey istiyorum drop down. Üzerine gelince underline olsa yeter.Koyamadım bir türlü sürekli bozulup durdu artık başıma ağrılar girmeye başladı yardımcı olabilirseniz sevinirim :)
Ben doğrudan dosyaları yükle ki Firefox veya Chrome ile doğrudan üzerinde düzenleme yapıp sana çözümü sunalım diye söylemiştim. :) Sanırım üzerine geldiğinde altında bir menü açılmasını istiyorsun, yani alt menü?
ul#topnav.v2 span{
background: url(images/a_bg.gif) repeat-x left top;
}
ul#topnav.v2 a{
color: #555;
background: url(images/a_bg.gif) repeat-x left bottom;
}
/* alt menu */
ul#topnav.v2 ul {
position:absolute;
list-style:none;
display:none;
margin-top:0px;
}
/* Alt menu bicimlendirme */
ul#topnav.v2 ul li {
background-color:#505E69;
margin:1px;
text-align: left;
padding:3px;
}
/* Ana menu uzerine gelince alt menuyu ac */
ul#topnav.v2 li:hover > ul {
position: absolute;
display: block;
padding: 0px;
margin: 41px 0px 0px 14px;
}
Hürkal teşekkür ediyorum ilgin için :) Ama sıkıntım bu değil yani buda bu şekilde bende yapıyorum benim istediğim çok basit bir şekilde sıralansın bu biraz gelişmiş gibi oluyo benim istediğim çok çok simple birşey. Ayrıca firebug ile düzenlemek istediniz sanırım site adresi www.enstrumanworld.com. site üzerine ekledim şimdi menüyü.Hatta şöyle örnek vereyim solda açılan alt menüyü bile kullanabilirim ama bir türlü ekleyemedim bütün siteyi yaptım 0'dan boş script üzerine ama bir menüyü halledemedim :(
Ben anlatamadım sorunlu bi kişiliğim neyse biraz zorliyim yeni şeyler keşfede keşfede halletmeye çalışıcam çok çok teşekkür ederim yardımlarınız için :) İyi forumlar