-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı - A+++ SEO
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Merhaba arkadaşlar ,
Uzun zamandır adsense kullanmıyordum , adsense kullanmaya karar verdim adsense hesabını açtım onaylattırdım ve 2. bir sitede kullanmaya karar verdim. 2. siteye kodları eksiksiz yerleştirdi. Fakat aradan 1.5 hafta geçti halen reklamlar çıkmadı.Bende kaldırdım. Eklediğim sitenin içeriği politikalara uygun fakat anlamış değilim google'da araştırmalar yaptım fakat tatmin edici cevaplar bulamadım birde böyle konu açmaya karar verdim. Sizce neden çıkmıyor olabilir.
Not : onayı blogger ile aldım aldığım blogda reklamlar çıkmaktadır.
Bulduğum cevaplar ; 1 saate çıkar , 15 -20 dk sonra aktif olur , 1 günde aktif olur gibi gibi
hallettim sanırım ; erişim ayarlarından reklam gösterilecek siteler kısmını atlamışım oraya ekledim eğer ki doğru yapmışsam sonucu buraya yazarım teşekkürler
N11'de Ürünlerinizi İlk Sıraya Taşıyorum. Detaylar İçin P.m Atınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Tamsurum.net
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Farklı bir url kanalı ile denedinizmi hocam ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı - A+++ SEO
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Aslında adsense özürlüsüyüm diye bilirim , 2. siteye reklam eklemek için hangi yolları izlemeliyim daha önce adsense kullanmıştım fakat 2 yada 3 yıl öncesiydi adsense hakkında hafızamda bir bilgiye yer kalmamış :) Bu konuda yardımcı olabilirseniz memnun kalırım
N11'de Ürünlerinizi İlk Sıraya Taşıyorum. Detaylar İçin P.m Atınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Tamsurum.net
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Reklamları farklı bir sitede yayınlamak istiyorsanız url kanallarını kullanmanız gerekebilir. Adsense yardım da bunun nasıl yapılabileceği açıklanıyor.
snldmr34
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
İnternet Yazılım
-
-
Ad Soyad
Ş** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Domain eskiden banli olabilir adsense preview tools diye bi eklenti vardi onunla kontrol edebilirsiniz.