-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhab arkadaşlar :
Nette gezinirken şunu gördüm ama ne olduğunu bilmiyorum
Seo Trustrank Değeri: 2.953
Pagerank Değeriniz: xxxx
Gelecek Seo Trustrank Değeri: 3.544
Geçmiş Seo Trustrank Değeri: 2.362
Sürekli artan bir işlem görüyorum bu nedir ? sitemize faydası nedir ? Bilgi verirseniz sevinirim....kolay gelsin cümlenize
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Trustrank değeri Google sıralama sonuçlarıyla doğrudan alakalı ve sıralamayı puanlama olarak direk yansıtan bir değerdir.
Pagerank değeri kolay manüple edilebilir bir değerken, Trustrank doğal bir gelişme ile veya doğal bir Seo çalışması ile arttırlabilir.
Valla benimde 1.5xx küsürden 2.400 olmuş kötü bir şey olmadığı kesin :)
ETC Mobile Apps
Mobil uygulama yapılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Mobil ve Web Geliştirme
-
-
Ad Soyad
F** M**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Trustrank aracı ile sözde pagerank tahmini yapılıyor. İşe yaramaz bir uygulamadan başka bir şey değildir. Çünkü tutarlı bir tahmini değer vermiyor.
ヅ
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Seo uzmanı
-
-
Ad Soyad
C** H**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Trustrank değeri sitenizin Google tarafından hangi hızda index alacağını belirleyen bir sistemdir. Trustrank değeri yüksek olan siteler, özgün makaleler, site içi optimizasyon ve site dışı SEO çalışmalarını profesyonelce yürüten sitelerdir. Kopya içerik siteler genelde Trustrank değeri düşük olan siteler diye de adlandırılır. Örnek veriyorum. wmaraci.com forum sitesinin Trustrank değeri yüksektir çünkü açılan tüm konulara cevap yazan oluyor, üye toplamaya devam ediyor ve güncel konular yazılıyor. Bu sayede Trustrank değeri yükseklerde gezinir.