lostyazilim
tr.link

Anahtar Kelimemin Durumu Biranda Çok Kötüleşti

5 Mesajlar 799 Okunma
acebozum
tr.link

Mersinli Mersinli WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum -
  • Ad Soyad V** K**
  • Mesajlar 263
  • Beğeniler 4 / 23
  • Ticaret 9, (%100)
Google aramalarında anahtar kelimem 25. sıradaydı sonra 1 ay içinde 15-16. sıraya kadar ilerledi. Ancak bir anda ne olduysa ki sitede herhangi bişi yapmadım, ilk 100'de bile yer almadı. 1-2 gün geçti bugün baktım 80. sırada şuanda.

Bu işten anlayan arkadaşlardan ricam, 80. sıradan tekrar eskisi gibi ilk 20'e doğru ilerler miyim? bu sorun bana özel bişi mi? cevaplarlarsa mutlu olurum.

wmaraci
reklam

TahsinCetinkaya TahsinCetinkaya WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğretmenlik
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** Ç**
  • Mesajlar 1072
  • Beğeniler 251 / 257
  • Ticaret 1, (%100)
dalgalanmalar devam ediyor anlaşılan.bekleyin ve sabredin.sitenize çalışma yaptırmayın şu sıralar.daha da kötüleşebilir...

https://pirilancer.com/freelancer-ara

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)
Kelimenin rekabet oranını bilmiyorum fakat çok yüksek rekabete sahip değilse ve lokomotif sitelerin sayısı azsa 2. sayfadan itibaren inanılmaz sıra değişimleri olabiliyor. Bu da algoritmadan kaynaklı , hedef kelimenizin sahiplerinden birinin de siz olduğuna google ı ikna etmeniz lazım . Bu da tanıtım yazıları backlinkler gibi şeylerle desteklenebilir . sitenizin süresi de bu durumda önemli 2 yıllık bir site iseniz ve ana kelimenizde bunları yaşıyorsanız sorun var demektir.

Kesinlikle seo uzmanı falan değilim düşüncelerimi paylaştım. Sizin için maddi olarak da önemli bir durumsa bir bilene göstermek gerekir. Kötü gelecek sinyalleri falan olur belki tedbir alırsınız.

Onur89TR Onur89TR Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek .
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 2376
  • Beğeniler 704 / 791
  • Ticaret 1, (%100)
Başlık ilginç. Cansız bir varlığa kişilik katmışsın. Geçmiş olsun ne diyelim. :D

wmaraci
wmaraci

Mersinli Mersinli WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum -
  • Ad Soyad V** K**
  • Mesajlar 263
  • Beğeniler 4 / 23
  • Ticaret 9, (%100)
Teşekkür ederim arkadaşlar. Başlık hakkında ise googlede artış yada azalış ters anlaşılabilir diye durumu çok kötüleşti dedim. Artış veya azalış kavramı sıralamalarda ters anlaşılabilir.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al