ufukt
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Lojistik Operasyon Elemanı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sanırsam izin almak gerekiyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci - Bilgisayar Müh.
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
kolhi adlı üyeden alıntı
Genelde bu tarz yayın yapan siteleri incelediğimde ilgili kanallardan uyarı gelirse kaldırabilirim vs. yazılı notlar görüyorum. Bu da çoğunun izin almadığını düşündürüyor bana...
Katılıyorum arkadaşa, dizi sitelerini de böyle yapıyorlar, dizi-mag'de bile böyle birşey görmüştüm. Yayın hakkı sahibi itiraz ederse kaldırılabilir diyor. Sanırım sistem böyle işliyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Memur oldu
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
izin almayan çoktur eminim ki sen yinede çukura düşme izin iste emin ol ki verirler ;).
Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/
trgy
Mühendis
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Benim de radyo sitem var ben de yayınlıyorum izin falan da almadım. Dizi işi ile bu işi karıştırmayın. Online bir yayın var sen o yayını alıp yayınlıyorsun. Dizi işinde ise olay farklı. Görüntüyü kaydediyorsun o kaydettiğin yayını tekrar yayınlıyorsun.
Radyoda yasak olan şey kendi mp3 arşivinden radyo yayın izni almadan yayın yapmaktır. Online bir şeyi kendi sitende yayınlamakillegal değildir.
Televizyon izleme siteleri de aynı şekilde. Siz onların radyo ip adresini kullandığınız an nereden dinlenirse dinlensin dinleyici sayısının arttığını görebiliyorlar hatta onlar için daha iyi bir durum oluyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım, UI
-
-
Ad Soyad
U** Ç**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Bu radyoların ip adreslerini toplayabileceğimiz bir kaynak bir dizin var mı peki? Tek tek bulmak mı tavsiyeniz?
Bu arada yayın ile alakalı olarak herhangi bir yasal sıkıntı olmadığını bugün bu konulara vakıf bir arkadaşıma teyit ettirdim. Ancak uyar-kaldır prosedürü var imiş. Haberiniz olsun :)