-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
renk de sıkıntı yok, üzerine efekt vermek gerekir bence rengin.. yani transparan bile olsa kurtarıcak, ama böyle parlak kırmızı, ahengi bozuyor :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben de anlamam ki, o yüzden bişi diyemiyecem :) Sadece görsel olarak fikrimi söyledim, nasıl yapılır bi bilgim yok :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Logo olmaktan çıkmış.Afiş gibi bir şey yapmışsın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Logodan çok afişe benzemiş fikrine katılıyorum.
Birde, dünyanın her yerinde saymaya başparmaktan başlanır. Yani tasarıma bakan kişinin aklına muhtemelen ilk olarak sıralama gelecek ve o yönde bakacak olaya. Bu yönden biraz sıkıntı var gibi geldi bana..
Kaplan
ahmetkaplan.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
User Interface Designer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
İlk olarak sormak istediğim; 8.harika ile el arasında ki bağlantıda ki amaç nedir? Onun yerine bence atlas üzerinde Türkiye baz alarak onun üstünde bir çalışma yaparsanız daha verimli bir logo çıkarmış olursunuz en azından. Türkiye haritası üzerin de güzel bir çalışma sergileyebilirsiniz. Mesela; ülkemizin gözde güzel mekanlarını harita üzerinde çıkartabilir ve bunlar ile bir bağlantı kurabilirsiniz. Demek istediğimi anlamak için 3 boyutlu bir Google Map haritası ve ya iPhone uygulamasını gözünüz de canlandırın. Vaktim olursa eğer daha detaylı bir yazı sunabilirim. Fakat bu tarz bir çalışma ile derece elde etmeniz mümkün değil ki zaten amatör olarak olduğunu dile getirmişsiniz.
Başarılar dilerim.