lostyazilim
tr.link

Logo nasıl olmuş yorumlarınızı bekliyorum.

22 Mesajlar 3.646 Okunma
lstbozum
tr.link

oyunyurdum oyunyurdum WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 71
  • Beğeniler 3 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

Altay adlı üyeden alıntı

Dikkatimi çekti Türkiye neden orta parmakta :)

bayragımızın nerede durduguna bir tek o yönden bakmamak gerek. En üstte o kalıyor die oraya koydum orta parmakla alakası yok. Baş parmaga koysam eminim bu sefer neden altta derdiniz :)

lussio adlı üyeden alıntı

Sanırım en yüksekteki parmak o olduğu için oraya eklenmiş Bayrağımız

Aynen hocam.

mdogano adlı üyeden alıntı

bayraklar ve logonun kalanı uyumsuz olmuş bence, yani kırmızı çok kırmızı iken logolar daha böyle eskitilmiş duruyor. Cümlenin de ne demek istediğini anlamış değilim :D

çok ugrastım uygun bir renk uyumu bulamadım. El kısmını türkiyenin renkleri kırmızı beyaz die kırmızı beyaz'a yaptım ama baska renklerde bir türlü uyum yapamadım :)

wmaraci
reklam

mdogano mdogano AKUATURK Kullanıcı
  • Üyelik 21.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 108
  • Beğeniler 0 / 17
  • Ticaret 0, (%0)
renk de sıkıntı yok, üzerine efekt vermek gerekir bence rengin.. yani transparan bile olsa kurtarıcak, ama böyle parlak kırmızı, ahengi bozuyor :D

• Üyelik 17.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 71
  • Beğeniler 3 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

renk de sıkıntı yok, üzerine efekt vermek gerekir bence rengin.. yani transparan bile olsa kurtarıcak, ama böyle parlak kırmızı, ahengi bozuyor :D

Anladım fakat yazıdada belirttiğim gibi amatör bile değilim biraz daha detaylı yardımcı olabilirmisiniz pm yoluyla şunu sunu yap gibisinden ve nasıl yapılacağı yönünden?

mdogano mdogano AKUATURK Kullanıcı
  • Üyelik 21.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 108
  • Beğeniler 0 / 17
  • Ticaret 0, (%0)
Ben de anlamam ki, o yüzden bişi diyemiyecem :) Sadece görsel olarak fikrimi söyledim, nasıl yapılır bi bilgim yok :)

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 17.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 71
  • Beğeniler 3 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

Ben de anlamam ki, o yüzden bişi diyemiyecem :) Sadece görsel olarak fikrimi söyledim, nasıl yapılır bi bilgim yok :)

peki saolun :)

hibestil hibestil Öğrenci Kullanıcı
  • Üyelik 14.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** B**
  • Mesajlar 274
  • Beğeniler 16 / 111
  • Ticaret 0, (%0)
Logo olmaktan çıkmış.Afiş gibi bir şey yapmışsın.

• Üyelik 17.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 71
  • Beğeniler 3 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

hibestil adlı üyeden alıntı

Logo olmaktan çıkmış.Afiş gibi bir şey yapmışsın.

saolun görüşünüz için.

Poina Poina WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 25
  • Beğeniler 1 / 5
  • Ticaret 1, (%100)
Logodan çok afişe benzemiş fikrine katılıyorum.
Birde, dünyanın her yerinde saymaya başparmaktan başlanır. Yani tasarıma bakan kişinin aklına muhtemelen ilk olarak sıralama gelecek ve o yönde bakacak olaya. Bu yönden biraz sıkıntı var gibi geldi bana..

Kaplan Kaplan ahmetkaplan.net Kullanıcı
  • Üyelik 26.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek User Interface Designer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1084
  • Beğeniler 304 / 530
  • Ticaret 4, (%100)
İlk olarak sormak istediğim; 8.harika ile el arasında ki bağlantıda ki amaç nedir? Onun yerine bence atlas üzerinde Türkiye baz alarak onun üstünde bir çalışma yaparsanız daha verimli bir logo çıkarmış olursunuz en azından. Türkiye haritası üzerin de güzel bir çalışma sergileyebilirsiniz. Mesela; ülkemizin gözde güzel mekanlarını harita üzerinde çıkartabilir ve bunlar ile bir bağlantı kurabilirsiniz. Demek istediğimi anlamak için 3 boyutlu bir Google Map haritası ve ya iPhone uygulamasını gözünüz de canlandırın. Vaktim olursa eğer daha detaylı bir yazı sunabilirim. Fakat bu tarz bir çalışma ile derece elde etmeniz mümkün değil ki zaten amatör olarak olduğunu dile getirmişsiniz.

Başarılar dilerim.

• Üyelik 17.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 71
  • Beğeniler 3 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

Poina adlı üyeden alıntı

Logodan çok afişe benzemiş fikrine katılıyorum.
Birde, dünyanın her yerinde saymaya başparmaktan başlanır. Yani tasarıma bakan kişinin aklına muhtemelen ilk olarak sıralama gelecek ve o yönde bakacak olaya. Bu yönden biraz sıkıntı var gibi geldi bana..

Teşekkür ederim yorumunuz için.

Kaplan adlı üyeden alıntı

İlk olarak sormak istediğim; 8.harika ile el arasında ki bağlantıda ki amaç nedir? Onun yerine bence atlas üzerinde Türkiye baz alarak onun üstünde bir çalışma yaparsanız daha verimli bir logo çıkarmış olursunuz en azından. Türkiye haritası üzerin de güzel bir çalışma sergileyebilirsiniz. Mesela; ülkemizin gözde güzel mekanlarını harita üzerinde çıkartabilir ve bunlar ile bir bağlantı kurabilirsiniz. Demek istediğimi anlamak için 3 boyutlu bir Google Map haritası ve ya iPhone uygulamasını gözünüz de canlandırın. Vaktim olursa eğer daha detaylı bir yazı sunabilirim. Fakat bu tarz bir çalışma ile derece elde etmeniz mümkün değil ki zaten amatör olarak olduğunu dile getirmişsiniz.

Başarılar dilerim.

İlk yarısmada birinci seçilen logoyu gördüm onunda 8. harika ile ilgili bi baglantısı yoktu ispanya bayrağını kaleci eldiveni koymus irlanda bayragını dünya çizmiş onun ustunden bayrak diregi cıkarıp oraya koymus dünya nın sag soluna dünyanın 8.harikası benim şehrimde yazmıs sol tarafı italya bayragı renklerinde sağ tarafta ise ay yıldız dan yazmıs öyle baglamış yani o logonun da 8. harika ile ilgili bir bağlantısı yoktu. Ben antalyada yasıyorum belli baslı güzel yerleri vardır aspendos,side,kekova logoda bu yerlerin şehirlerini kullanalım dedik hoca gerek yok dedi. Biraz daha çalısıp sizin dediğiniz yoldan bakmaya çalısıcam teşekkür ederim görüşleriniz için pm yoluyla daha detaylı yardım edermisiniz ?

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al