lostyazilim
tr.link

Logo nasıl olmuş yorumlarınızı bekliyorum.

22 Mesajlar 3.648 Okunma
lstbozum
tr.link

Kaplan Kaplan ahmetkaplan.net Kullanıcı
  • Üyelik 26.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek User Interface Designer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1084
  • Beğeniler 304 / 530
  • Ticaret 4, (%100)

oyunyurdum adlı üyeden alıntı

İlk yarısmada birinci seçilen logoyu gördüm onunda 8. harika ile ilgili bi baglantısı yoktu ispanya bayrağını kaleci eldiveni koymus irlanda bayragını dünya çizmiş onun ustunden bayrak diregi cıkarıp oraya koymus dünya nın sag soluna dünyanın 8.harikası benim şehrimde yazmıs sol tarafı italya bayragı renklerinde sağ tarafta ise ay yıldız dan yazmıs öyle baglamış yani o logonun da 8. harika ile ilgili bir bağlantısı yoktu. Ben antalyada yasıyorum belli baslı güzel yerleri vardır aspendos,side,kekova logoda bu yerlerin şehirlerini kullanalım dedik hoca gerek yok dedi. Biraz daha çalısıp sizin dediğiniz yoldan bakmaya çalısıcam teşekkür ederim görüşleriniz için pm yoluyla daha detaylı yardım edermisiniz ?

Rica ederim. Elimden geldiği sürece müsait olduğum durumlar da yardımcı olmaya çalışırım tabii ki. Fakat ilk olarak zaten birinci seçilmiş bir logoyu baz olarak aynı şekil de üstünden gitmek hata olur. Kopya durumu çıkartır ortaya bu da sizin için hoş olmaz. :)

Başarılar.

wmaraci
reklam

oyunyurdum oyunyurdum WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 71
  • Beğeniler 3 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

Kaplan adlı üyeden alıntı

Rica ederim. Elimden geldiği sürece müsait olduğum durumlar da yardımcı olmaya çalışırım tabii ki. Fakat ilk olarak zaten birinci seçilmiş bir logoyu baz olarak aynı şekil de üstünden gitmek hata olur. Kopya durumu çıkartır ortaya bu da sizin için hoş olmaz. :)

Başarılar.

Yaptıgım ile birinci seçilen logo arasında bayağı bir fark var hatta hiç benzemiyor dünya bayraklarını koymakda mecburıyım o yüzden o logoda ve benim logomda bayraklar var.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al