ehliblog
Yeni adres: Teknojest
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%97)
Arkadaşlar sitemde tanıtım yazıları yayınlamaktayım.Ne zaman tanıtım yazısı yayınlasam alexa olarak geriye düşüyorum.Biraz ara verdiğimde tekrar yükselişe geçiyorum.Alakasız sitelerin tanıtımı yaptıkça sanırım google ücretli link alımı düşünüyor ve bizi geriye çıkıyor.Bu zaten google ın son dönemdeki güncellemelerinde özellikle dikkat edilen bir konu.Arama sonuçlarının manipüle edilmesi konusunda çok hassas.Tanıtım yazılarını da ücretli backlink olarak gördüğünden durum aynı.
Ayrıca author rank uygulaması kapsamında da ben yazdıkça sanki benim yazımmış gibi göründüğünden yazar olarak benim de Rank ımı düşüreceği için artık tanıtım yazılarına ara vemeyi düşünüyorum.
Siz ne düşünüyorsunuz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
asfwf
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Eğer mesele author rankınızın düşmesi ise, başka bir yazar açıp onla yazarsınız.
boş çuval dik durmaz
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Seo uzmanı
-
-
Ad Soyad
C** H**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Sitede bir tanıtım yazısı yazıp, 3 tane de normal makale yayınlarsan sitenin tadına doyum olmaz. Sürekli tanıtım yazısı yazarsan sitende ciddi düşüşler olur.
ehliblog
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%97)
Anasayfada en fazla 2 adet tanıtım yazısı kalıyor ama yinede düşüş olduğu kanısındayım.Çünkü google parayla link sattığımın farkında.Sizin herhangi bir tecrübeniz oldu mu bu konuda
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici / Youtuber
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Düşüşe bende inanıyorum o yüzden yaklaşık 20 gün önce tanıtım yazısı alımını bıraktım. Başlarda sıkıntı olmuyordu ama sonradan benimde gözüme geriletiyor gibi geldi.
Abone Ol : www.youtube.com/@kerimpotuk
HasanEksi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bursa
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Alexayı bu kadar takmayın Googleye gelince pek öyle bir şey olacağını düşünmüyorum.Daha 2 gün önce tanıtım yazısı yayınladım fakat indexlemelerim normalin üstünde bu aralar İnşallah böyle gider....
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Bende inanıyorum düşüş olduğuna, bende bu yüzden 2 hafta önce bıraktım alımı.
Onur
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
65, (%98)
Ben örnek diyeyim bir bloga girdim mi karsıma direk tanıtım yazısı cıkıyor bastan beri anlıyorum o blogun nasıl olduğunu ve birdaha ziyaret etmiyorum, Tanıtım yazıları abartılırsa ziyaretci kacar...
ehliblog
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%97)
Yorumlarınız için teşekkürler tanıtım yazılarının alakasız sitelerden olması iki taraf için de zararlı.O yüzden en iyisi hiç yayınlamamak ama yayınlayacaksak bile alakalı siteleri yayınlamak en iyi