HeRaM41
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Arkadaşlar şöyle bir bakıyorum da arkadaslarin actigi film siteleri daha 1 aylikken 25 k civarı hit goruyor benim sitelerim(bu ise başladım başlayalı) daha 1 k gormedi surekli alan adı değiştim surekli icerik girdim ama olmadi seo deseniz harcadığım parayı biriktirsem daha iyiydi gelelim soruma sorunuma siz nasıl beceriyorsunuzda daha ilk aydan 25 k hit goruyo ama ben ne kadar ugrasirsam ugrasayim hjt gelmiyo nasıl oluyo bu is biri aciklasin artik kafayı yicem benim beceriksizligim mi yoksa Allah in sana netten ekmek yok demesi mi anlamadım :) siz nasıl yapıyorsanız banada anlatın Allah için simdiden tşkler :)
10679
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Her kez bir film tutturmuş gidiyor. Bir sitenin normal yollardan ilerlemesi örneğin 1 k sı belki bir seneyi bile bulabilir. Fakat film sitelerin de daha yüksek olmalı diye düşünüyorum. Bu arada kimse söylemez. Bak sana kimse bir şey yazmamış:)
Fakat bu hitlerin hiç biri doğal değil ve bence kalıcı da değil. Bu arada şimdi fark ettim her kez bir film tutturmuş gidiyor derken film sitelerini kastetmedim. Hani böyle bir deyim var ya , o manada kullandım. Yani üç kağıtla yapıyorlar bunları.
Tioc
Perişan Hallerde
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Webmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bende 1 ayda 20k hiti tutturanlardanım ama şöyle birşey vardır o hit yükselmez 2. ayda 1k ya kadar iner bu iş böyledir
Winman
Guzelbilgi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
farklı yöntemler deneyin hocam. 1 ayda 25 k tutturanların çoğu hacklink alıyor veya işinin uzmanı olmuş kişiler.
HeRaM41
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Benim bildiğim adam akıllı yontemler eskide kalmış o zaman bizde yeni cakalliklara bakalim mecbur yoksa olmuyomus
apshe
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
sadece alan adı değişmek içerik girmek ile bir yerlere gelmeniz artık çok zor ama uzun vadede düşünüyorsanız özgün içerik valid kodlama valid css ve biraz backlink ile uzun vadede 25k nın üstünüde yakalayabilirsiniz