-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Teknik Ressam
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sa. Arkardaşlar
Adsense Reklamları Hakkında Bilgnize İhtiyacm var, Uzun Zamandır Sitemde Adsense Reklamlarını Yayınlıyorum, Son 4 Gündür Reklamlarıma Tıklama Olmasıına Rağmen Günlük kazançlar Sekmesinde Gelirlerim Yansımıyor, Şöyleki Farklı IP lerden Denemek Maksadıyla Kendi reklamlarıma Tıkladım Ancak Herhangi Bir Gelir Söz Konusu Olmadı. Googleden Herhangi Bir Uyarım Yok. Banlı da değilim Ancak Reklamlara Tıklandığı Zaman Kazanç Olmuyor. Sıkıntı Ne Olabilir, Konu Hakkında Googleye nasıl bir mail yolllamam gerek ?
Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Tıklandığını biliyorum ama kazanç düşmedi derseniz sakıncalı olabilir. Çünkü tıklamaya zorunda bırakmak adsensede yasak diye biliyorum. Tıkladılar ancak gelir yok derseniz bu tarz tıklattırdınız olarak düşünebilirler. yinede karar sizin.
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
tasarım
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hesap ayarları bölünde "Reklam gösterme yetkisi verilmiş siteler" kısmına sitenizi eklemediyseniz ondan olabilir. Yardım sekmesinde şöyle bir açıklama "Yetki verilen siteler listesine dahil etmediğiniz URL'ler, reklam göstermeye ve tıklamalar ile sayfa görüntülemeleri raporlamaya devam eder, ancak bunlardan kazanç elde etmezsiniz."