wmaraci reklam
tr.link

Google Adsense Reklamları

3 Mesajlar 864 Okunma
acebozum
tr.link

sagliklica sagliklica WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Teknik Ressam
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 37
  • Beğeniler 30 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Sa. Arkardaşlar
Adsense Reklamları Hakkında Bilgnize İhtiyacm var, Uzun Zamandır Sitemde Adsense Reklamlarını Yayınlıyorum, Son 4 Gündür Reklamlarıma Tıklama Olmasıına Rağmen Günlük kazançlar Sekmesinde Gelirlerim Yansımıyor, Şöyleki Farklı IP lerden Denemek Maksadıyla Kendi reklamlarıma Tıkladım Ancak Herhangi Bir Gelir Söz Konusu Olmadı. Googleden Herhangi Bir Uyarım Yok. Banlı da değilim Ancak Reklamlara Tıklandığı Zaman Kazanç Olmuyor. Sıkıntı Ne Olabilir, Konu Hakkında Googleye nasıl bir mail yolllamam gerek ?

googleasistan
reklam

Mertcan Mertcan Hayat kısa, kuşlar uçuyor Kullanıcı
  • Üyelik 05.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Yatırım
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 5426
  • Beğeniler 39 / 1529
  • Ticaret 38, (%100)
Tıklandığını biliyorum ama kazanç düşmedi derseniz sakıncalı olabilir. Çünkü tıklamaya zorunda bırakmak adsensede yasak diye biliyorum. Tıkladılar ancak gelir yok derseniz bu tarz tıklattırdınız olarak düşünebilirler. yinede karar sizin.

Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.

oyunoyna3com oyunoyna3com WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek tasarım
  • Konum Diyarbakır
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 27
  • Beğeniler 5 / 8
  • Ticaret 1, (%100)
Hesap ayarları bölünde "Reklam gösterme yetkisi verilmiş siteler" kısmına sitenizi eklemediyseniz ondan olabilir. Yardım sekmesinde şöyle bir açıklama "Yetki verilen siteler listesine dahil etmediğiniz URL'ler, reklam göstermeye ve tıklamalar ile sayfa görüntülemeleri raporlamaya devam eder, ancak bunlardan kazanç elde etmezsiniz."

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al