GencHaber
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
hocam taktılarmı bi kere oluyor benimde atmadığım takla kalmadı ama aynı cevap google politikaları... hatta o kadar kararlılarki başvuru yaptıktan 2 saat sonra red yanıtı gece 10 da başvuru 12 de red :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
adsense politikalarını okudunuz mu ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım, UI
-
-
Ad Soyad
U** Ç**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Evet çoğunluğunu okudum aslında ancak ne yapmam gerektiği ile alakalı bir fikir vermiyor ne yazık ki...
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Tamamını okumadığınız bir şeyin ne yapmanız gerektiği hakkında bir fikir vermeyeceğini nerden bilebilirsiniz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım, UI
-
-
Ad Soyad
U** Ç**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Hocam kusura bakmayın ama söyleyeceğiniz yardım edebileceğiniz bir şey varsa lütfen buyurun. Ancak elimizden gelmediğini ve anlamadığımızı söylediğim bir konuda lütfen yardımcı olmayan mesajlar yazmaya zahmet etmeyin. Eğer becerebilseydik okuyarak ve sair kimseye sormazdık. Kıymetli bilgileriniz için teşekkürler...
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Ben de diyorum ki foruma yazılacak kadar büyük bir sorun yok reklam içeriğinize çok yakındır veya bunun gibi gözden kaçan basit şeylerdir.Ama zahmet edip politikaları okumadığınız için böyle sıkıntı çekiyorsunuz.Sıkıntı çekmek önemli değil de 10 sayfa şeyi okumaya üşendiğiniz için,saatlerinizi harcıyorsunuz buna.Büyüklerin ya da bu işte sizden tecrübelilerin önerilerine dinlemeyi adet edinmezseniz herşeyi kendiniz yapmak zorunda kalırsanız.
Forumumuzun büyük web master'ına saygılarımla.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım, UI
-
-
Ad Soyad
U** Ç**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Anlıyorum teşekkürler forumda ilginizi çeken diğer konuları tavsiye ediyorum. Bırakın da forumu nasıl kullanacağına herkes kendi karar versin. Eğer bir hata yapmışsam açtığım konuda moderatöre bildirin. Boşa yorulmayın zira...
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Google haber sitelerine reklam verirken biraz hassas davranıyor. Ajanslardan aldığınızı belirtmişsiniz ama google bunu bilemez. Kimi haber siteleri içeriğini diğer haber sitelerinden alıntı yaparak çoğaltır. Google bu şekilde düşündüğünden dolayı vermemiş olabilir. Daha kolay yoldan adsense hesabı almak istiyorsanız blogger'dan bir site açıp belli konuya odaklanmış şekilde içerik ekleyerek o siteyle başvuru yapınız. Daha sonra haber sitenize reklamı ekleyebilirsiniz.