Valla arkadaşlar o kadar site denedim reklam için ve hiç birinden tat alamamıştım ve para da alamamıştım. Ama bulutlinki.com sitesini 1 ay önce tesadüf gördüm ve deneyeyim dedim. Kısaca şu şekilde işliyor. Siteye link satışı veya alışı olarak üye oluyorsunuz. Kendi sitenize verilen kodları ekliyorsunuz. Sitenizin sayfalarına verilen linkler için ne kadar fiyat biçtiğinizi belirliyorsunuz. Diyelim belirlemediniz o zaman sitenin sabit fiyatlandırması devreye giriyor. Ben sabit değerlendirme üzerinden yaptım işlemleri. Daha sonra beklemeye başlıyorsunuz ve size teklif geldiği zaman da linkleri sitenize yerleştiriyorsunuz. Mesela ana sayfamda 2 link satışı yaptım ve bu linkleri ister otomatik, ister manuel girebiliyorsunuz siteye. üye olduktan 2 hafta sonra 2 teklif birden geldi. Günlük 2 link 70 kuruş kazandırmaya başladı. Ödeme paypal hesabınıza yapılıyor. support@bulutlinki.com mail adresine mail attığınızda cevap verilmese bile ilgileniliyor açıkçası. Yani benim mesajlarımla ilgilenildi.
Dilerseniz kendiniz de siteniz için link alışı yapabiliyorsunuz. Ödemeler haftalık yapıldığı yazıyordu, ben de talepte bulundum. 1 hafta sonra hala aktarılmadığını görünce ilgili mail hesabına yazdım ve 2 gün içinde ödemem geldi. Bu konuyu da o nedenle açtım. Ödeme kanıtı altta. Gerekli bilgiler site içerisinde zaten anlatılmış. Dilerseniz deneyin. Ödeme kanıtım burada dolar olarak geliyor. sitenin refli ve refsiz linki de altta. Refimle üye olursanız kazanıp kazanmadığımı da bilmiyorum açıkçası, ama komisyon alıyorsunuz diye yazıyor sitede bilginize :) Bu arada site bir rus sitesinden çeviri anladığım kadarı ile o nedenle ruşça yazılarla karşılaşırsanız şaşırmayın :)

REFLİ LİNK

REFSİZ LİNK