-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Seo, Wordpress, Security
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
65, (%100)
Merhaba arkadaşlar öğrenci arkadaş internet için vodem almayı düşünüyor bende kullanan veya bilgisi olan arkadaşların yorumunu almak istedim. Sorum şu Vodem kullanılırmı hızı nasıl tavsiye edermisiniz.
Aklımızdaki Vodemler;
K3806 Vodem 4 gb kota 3 ay Kontrat 29 TL
K3773 Vodem 4 gb kota 3 ay Kontrat 29 TL
Not: Lütfen Bilgisi Olan Arkadaşlar Yorum Atsın.
GencHaber
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ben zamanında e160e kullanmıştım hzı konusunda hiç problem yaşamadım 3g ile, sadece düzgün bi kontrat ve paket seçilmeli akn olayına dikkat edilmeli çünkü arkadaşım turkcell in sınırsız denilen 75Tl lik paketini kullanıyor 15gb de akn olunca sonra ay sonuna kadar 96kbps...
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
merhaba, ben de ınternetı vodem ıle kullanmaktayım :) hızı ahım sahım degıl ancak, bır web tasarımcı ıcın yetersız,vodemın k serılerınden bırını kullanıyorum, baglantı hızına gore almasını soylersınız, kalıtesı de ona gore artacaktır. Vodafone nun sınırsız cepnet paketını kullanıyorum, sımdı o paketlerı sınırsız kaldırdı vodafone, ama 3g uzerınden baglandıgı ıcın vıdeo ızlenmez, 1 mb resım 1 dakıkada ıner, vıdeo ındırmek ıcın cook beklenıyor. Tavsıye edermısınız dersenız ben tavsıye ederım, 9.90a sınırsız ınternetım var dıyebılıyorum :) tabı bu yenı kullanıcılar ıcın uygun degıl maalesef.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
özel sektör
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bulunduğunuz alanda en iyi hangi hat çekiyor ise onu alın derim ben bir ara avea kullanmıştım nerden bilebilirdim iş yerimde çekmeyecek sonradan kapattırmıştım benim gibi pişman olmak istemiyorsanız iyi çeken hat hangisi ise ondan alınız
29 ye ek olarak cihaz sana 9 TL ek ücret ödeneği çıkıyor unutmayınız
ilk ay fatura 40 tl yi buluyor unutmayınız iyice araştırmanızı tavsiye ederim
https://www.youtube.com/c/delidoktoru
Adabımızdandır; veda etmez, müsaade isteriz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Seo, Wordpress, Security
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
65, (%100)
teşekkürler yorumlarınız için seçtiğim 2 paket arasında hangisini tercih edersiniz yada sizin kullandığınız vodem linkini atarsanız güzel olurdu