lostyazilim
tr.link

Film izle kelimesi

26 Mesajlar 3.666 Okunma
lstbozum
tr.link

Sabote Sabote Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Seo Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 73
  • Beğeniler 7 / 7
  • Ticaret 3, (%33)
Merhaba,
Dizimag'i hepiniz biliyorsunuz, gerçekten kaliteli bir site. Ancak film sitelerine bakarsak aynı kalite de hizmet veren çok site yok diye biliyorum. İlk sayfadaki siteleri inceledim size birkaç örnek vereyim birbirinin aynısı basit tasarımla ilk sayfada hacklink sayesinde buyrun bir bakın:
www.hitizle.com/

Benim sitem de: http://www.filmizleriz.gen.tr/
Tamam arşivimiz çok geniş değil ama kaliteli işler yapmaya çalışıyoruz. Sizce de en azından ilk sayfayı haketmiyor muyuz? Nerde Google'ın adaleti?
Hacklink de almak istemiyorum ancak almadan da ilk sayfa çok uzak gibi görünüyor.

wmaraci
reklam

MertBalci MertBalci WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek .
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 2345
  • Beğeniler 758 / 757
  • Ticaret 434, (%100)
Kendinizde söylemişsiniz işte Hacklink sağolsun.

• Üyelik 23.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Seo Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 73
  • Beğeniler 7 / 7
  • Ticaret 3, (%33)
Artık ben de mi Hacklink almalıyım? Google ilerde cezalandırmaz mı?

Umitoloji Umitoloji Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 255
  • Beğeniler 50 / 56
  • Ticaret 2, (%100)
Aynen öyle fakat bunun önüne geçemez google adamlar 1-2 ayda kaç aydır emek verip düzenli bir arşiv oluşturup özgün içerikler giren siteleri 100 le çarpıyor, google bunları cezalandırsa ne olacak adamın hite bak anlık 500 kişi vs diye gidiyor 1-2 ayda tekrar aynı seviyeye gelirler.

Bizler için en iyi düşünce bence şu, kullanıcıların güvenip girebileceği fark yaratabileceği bir hizmetin elimizde olduğuna inanmak bunun içinde uzun zaman gerekiyor kısa vadede kazanç istiyorsanız sizde yapmalısınız.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 23.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Seo Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 73
  • Beğeniler 7 / 7
  • Ticaret 3, (%33)
Kısa vadede kazançtan çok dizimag gibi marka olmak istiyorum. Ancak Dizimag de hacklink aldı mı?

3579 3579 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 30.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 2434
  • Beğeniler 686 / 1151
  • Ticaret 1, (%100)
Açık söylemek gerekirse http://www.netd.com/ gibi ve bir kaç tane daha vardı buna benzer legal film,dizi izleme siteleri olduğu sürece diğer sitelerin ileride yavaş yavaş eriyip biteceğini düşünüyorum.

Hem ücretsiz, hem yasal olarak film dizi izlenebiliyor. Gerçi henüz büyük bir arşivi yok bu legal sitelerin, ama ileride çok büyük oranda etkileyeceğini düşünüyorum.

Bunlar olmasa bile etraf dizi film siteleriyle kaynıyor. Yani şahsen marka olmak isteseniz de dizi yayını için öncelikle dizimag ve yabancidiziizle 'yi geçebilmelisiniz. Kalite olarak geçmeniz de yeter. Bu dizimag vs arkadaş tavsiyeleri ile gelişmiş siteler. Şahsen ilk ben arkadaşımdan duymuştum o siteyi.

Ha tabi sabır da gerekiyor. Hacklink kasıyorlar bizde mi kasalım dememelisiniz. Gerekirse 2 yıl boyunca sabırla kaliteyi bozmadan içerik girin ki, insanlar kalitesine güvenip arkadaşlarına önersinler.

Umitoloji Umitoloji Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 255
  • Beğeniler 50 / 56
  • Ticaret 2, (%100)
Hocam dizimag'ın sizin gözünüzde harika olması hacklinke borçlu olduğu birşey değil sitedeki kaliteli hizmet ve kullanıcılarını düşünüyor olması güzel gösteriyor hacklink elbette etkili olacaktır fakat kısmen.

• Üyelik 23.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Seo Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 73
  • Beğeniler 7 / 7
  • Ticaret 3, (%33)
Dizimag'in bir anda bu kadar popüler olması hacklink'e mi borçlu onu öğrenmek istiyorum yani durduk yere bu kadar insanın öğrenmesi tesadüf olmasa gerek.

3579 3579 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 30.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 2434
  • Beğeniler 686 / 1151
  • Ticaret 1, (%100)

Sabote adlı üyeden alıntı

Dizimag'in bir anda bu kadar popüler olması hacklink'e mi borçlu onu öğrenmek istiyorum yani durduk yere bu kadar insanın öğrenmesi tesadüf olmasa gerek.

Bir anda bu kadar popüler olmadı ki.
Yavaş yavaş gelişti. Adamlar her gün pokemonun her sezonunu sabırla ekliyorlardı, çeviriler adamlara ait, kullanılan script harika...
Şimdi böyle bir sitenin gelişmemesi için bir sebep gösterebilir misiniz ? :rolleyes:

Hah mesela şöyle bir şey de var, bir çok kişi bilmiyosa bile sizin burada övmeniz vb. sebeplerden popülerliği biraz daha artacak. Yani hep bu tarz övgüler, tavsiyeler insanları o siteye girmeye zorluyor. Zaten giren de kaliteli olduğunu düşünüyor.
isousluer

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 23.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Seo Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 73
  • Beğeniler 7 / 7
  • Ticaret 3, (%33)
Düşününce haklısınız aslında kaliteli içerik girmeye devam edip Google'ın ve insanların beni farketmesini beklemem en iyisi olacak gibi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al