lostyazilim
tr.link

Film izle kelimesi

26 Mesajlar 3.674 Okunma
acebozum
tr.link

3579 3579 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 30.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 2434
  • Beğeniler 686 / 1151
  • Ticaret 1, (%100)
Şu an aklıma geldi o yüzden söylüyorum "dizi-mag.com" şeklinde whois bakıp 4 ayda bu kadar gelişmesine şaşırıyorsanız, aslında dizimag.com idi ve 2-4 yıldır yayındaydı. O domain engellenince dizi-mag.com'a yönlendirdiler. Yani belki o zamanlar dizimag.com a girmemişsinizdir belki, o yüzden söyleyeyim dedim.

Eski bir site yeni değil. :)
Sabote

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Sabote Sabote Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Seo Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 73
  • Beğeniler 7 / 7
  • Ticaret 3, (%33)
Yok hocam biliyorum ben de uzun yıllardır kullanıyorum dizimag'i az Supernatural izlemedik:D peki site için önerileriniz var mı benim sitem için yani?

3579 3579 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 30.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 2434
  • Beğeniler 686 / 1151
  • Ticaret 1, (%100)

Sabote adlı üyeden alıntı

Yok hocam biliyorum ben de uzun yıllardır kullanıyorum dizimag'i az Supernatural izlemedik:D peki site için önerileriniz var mı benim sitem için yani?

Maalesef, torrent ile yüksek kalitede indirip izlediğim için film sitelerinde ne olur pek anlamıyorum. Ama işte dizimag gibi otomatik part geçişi, yorumlarda vs sayfa yenilememe vb. kullanıcıyı zahmetten kurtaracak her şey olmalı. :rolleyes:

Filmleri siz yüklemiyorsanız siz yükleyin. Filmlerin üzerinde başka sitenin reklamı hiç hoş olmaz. :rolleyes:

• Üyelik 23.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Seo Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 73
  • Beğeniler 7 / 7
  • Ticaret 3, (%33)
Anladım hocam siteye filmleri Türkçe Dublaj ve altyazı seçenekleri birlikte yüklüyorum bildiğim kadarıyla bir ilk.

wmaraci
wmaraci

gumushaneli gumushaneli WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek internet cafe
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 76
  • Beğeniler 0 / 6
  • Ticaret 2, (%100)
Hocam neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamadım 14 günlük site için film izlede ilk sayfa demişsiniz kaç milyar para harcayıpta kaç senedir uğraşıpta çıkamayanlar var 14 günde ne desteği aldınızki temanız güzel diyemi ? filmleri 720p yüklüyosunuz diyemi hayır.Alexa'nız tr de 64 k siz bikere alexayı ilk 500 e sokun bi index alın hitiniz günlük 100 k olsun öyle film izlede ilk sayfaya çıkmayı düşünün.Eğer çıkabilirseniz ki sanmıyorum sizin hacklink almanıza gerek kalmıyor çünkü rakipleriniz düşürmek için xxx sitelerden sitenize hacklink alacak.
isousluer 3579

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 23.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Seo Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 73
  • Beğeniler 7 / 7
  • Ticaret 3, (%33)

gumushaneli adlı üyeden alıntı

Hocam neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamadım 14 günlük site için film izlede ilk sayfa demişsiniz kaç milyar para harcayıpta kaç senedir uğraşıpta çıkamayanlar var 14 günde ne desteği aldınızki temanız güzel diyemi ? filmleri 720p yüklüyosunuz diyemi hayır.Alexa'nız tr de 64 k siz bikere alexayı ilk 500 e sokun bi index alın hitiniz günlük 100 k olsun öyle film izlede ilk sayfaya çıkmayı düşünün.Eğer çıkabilirseniz ki sanmıyorum sizin hacklink almanıza gerek kalmıyor çünkü rakipleriniz düşürmek için xxx sitelerden sitenize hacklink alacak.

Dostum siz çok geride kalmışsınız ya 2 günde film izle de ilk sayfa gören var.

• Üyelik 02.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek internet cafe
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 76
  • Beğeniler 0 / 6
  • Ticaret 2, (%100)

Dostum siz çok geride kalmışsınız ya 2 günde film izle de ilk sayfa gören var.

Zaten o siteyi 2 gün görürsün diğer günler göremessin acemiler alır hacklinki yüklü miktarda bi anda çıkış yakalayıncada filtreye girer daha göremezsin.Az az hacklink kasıyor çıkıyorsalarda güncellemede patlayacakları aşikardır.Geride kimin kaldığını bilmiyorum ama benim sitemle senin sitenin arasında dağlar kadar fark olduğunu biliyorum.Kimin geride olduğu belli benim sitem 14 günlükken alexası 800 k idi.

• Üyelik 23.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Seo Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 73
  • Beğeniler 7 / 7
  • Ticaret 3, (%33)

gumushaneli adlı üyeden alıntı

Zaten o siteyi 2 gün görürsün diğer günler göremessin acemiler alır hacklinki yüklü miktarda bi anda çıkış yakalayıncada filtreye girer daha göremezsin.Az az hacklink kasıyor çıkıyorsalarda güncellemede patlayacakları aşikardır.Geride kimin kaldığını bilmiyorum ama benim sitemle senin sitenin arasında dağlar kadar fark olduğunu biliyorum.Kimin geride olduğu belli benim sitem 14 günlükken alexası 800 k idi.

Sitenizin linkini alabilirmiyim mahsuru yoksa ?

ata350 ata350 Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 112
  • Beğeniler 8 / 14
  • Ticaret 2, (%100)
Dizimag, halka yayılmayı başaran bir site. Tamam Google olmazsa ulaşamayız hiçbiryere ama ben Dizimag'i Google'den öğrenmedim :) Arkadaşım Friends'i önerdi bana, farklı bir siteden girdim videonun altında Dizimag imzası ;)

• Üyelik 02.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek internet cafe
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 76
  • Beğeniler 0 / 6
  • Ticaret 2, (%100)

Sitenizin linkini alabilirmiyim mahsuru yoksa ?

Gönderdim.Orada sabit duracak adamlar sayılı hiç girmeyin o kelimeye girseniz bile düşürürler ki başımızada geldi büyük oynaman için büyük yatırımın olması gerek.Sen daha ufak çaplı kelimelere kas.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al