3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Şu an aklıma geldi o yüzden söylüyorum "dizi-mag.com" şeklinde whois bakıp 4 ayda bu kadar gelişmesine şaşırıyorsanız, aslında dizimag.com idi ve 2-4 yıldır yayındaydı. O domain engellenince dizi-mag.com'a yönlendirdiler. Yani belki o zamanlar dizimag.com a girmemişsinizdir belki, o yüzden söyleyeyim dedim.
Eski bir site yeni değil. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Sabote
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Seo Uzmanı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%33)
Yok hocam biliyorum ben de uzun yıllardır kullanıyorum dizimag'i az Supernatural izlemedik:D peki site için önerileriniz var mı benim sitem için yani?
Sabote
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Seo Uzmanı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%33)
Anladım hocam siteye filmleri Türkçe Dublaj ve altyazı seçenekleri birlikte yüklüyorum bildiğim kadarıyla bir ilk.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
internet cafe
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamadım 14 günlük site için film izlede ilk sayfa demişsiniz kaç milyar para harcayıpta kaç senedir uğraşıpta çıkamayanlar var 14 günde ne desteği aldınızki temanız güzel diyemi ? filmleri 720p yüklüyosunuz diyemi hayır.Alexa'nız tr de 64 k siz bikere alexayı ilk 500 e sokun bi index alın hitiniz günlük 100 k olsun öyle film izlede ilk sayfaya çıkmayı düşünün.Eğer çıkabilirseniz ki sanmıyorum sizin hacklink almanıza gerek kalmıyor çünkü rakipleriniz düşürmek için xxx sitelerden sitenize hacklink alacak.
2 kişi bu mesajı beğendi.
ata350
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Dizimag, halka yayılmayı başaran bir site. Tamam Google olmazsa ulaşamayız hiçbiryere ama ben Dizimag'i Google'den öğrenmedim :) Arkadaşım Friends'i önerdi bana, farklı bir siteden girdim videonun altında Dizimag imzası ;)