Ah İzmir’im ah.
Nasıl bir şehirsin sen beni kendine aşık edebilmeyi başardın anlamış değilim. Seni düşünmeden bir anım geçmiyor.
Sen bambaşka bir şehirsin Kemalpaşa, Bornova, Karşıyaka, Balçova, Bayraklı, Menemen, Gaziemir, Buca, Aliağa, Güzelbahçe, Narlıdere, Konak, Seferihisar, Torbalı, Tire, Menderes, Urla, Foça, Çeşme, Çiğli kısacası her tarafı aşk, her tarafı medeniyet, her tarafı insanlık, her tarafı Cumhuriyet kokan karış karış her köşesi her tarafı güzel İzmir’im. Boyoz, Çay, Çiğdemi ile, Gevreği ile güzel İzmir’im.
Bana göre İzmir benim aşkım, İzmir’im AŞK’tır.
Güzel İzmir’im de 1. Boyoz Festivali geçen sene düzenlendi. 2.si bu sene 5 Mayıs 2013 Pazar günü gerçekleşecek. Geçtiğimiz yıl 30 Bin Boyoz 5 Bin Yumurta Güzel İzmir’imin insanlarına yetmedi festivale ilgi oldukça yoğundu. Bu yıl 100 bin Boyoz + 100 bin Yumurta + peynir ve sınırsız çayı ile Alsancak Kordon’da Radyo Romantik Türk, Konak Belediyesi, RTHaber, Keskinoğlu, Tezcan Un ve yazamadığım bir çok Sponsor ile yarışmaları müzikleri eğlenceleri ile gerçekleşecek.
Ben katılamıyorum, katılanlara mutlu pazarlar iyi eğlenceler mutlu dostluklar kurmaları dileğim ile.
Umarım kimse festivalde Boyozsuz,Yumurtasız, Peynirsiz, Çaysız kalmaz. Eğer katılacaksanız her ihtimale karşı Boyozunuzu kendiniz götürün kalmayabilir. :)
Konu: http://mertaluc.net/izmirimin-boyozu/