NKara
Front end Developer, Seo smm
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Selamun Aleykum arkdaşlar.
Film teması yapmayı düşünüyoruz. lakin bunu bir sistem olarakmı kodlayalım yoksa wordpress'e entegere ederekmi yapalım konusunda kararsız kaldık.
öncelikle şunları belirteyim. piyasadaki diğer mevcut tasarımlardan çok daha iyi olacaktır. basit bir arayüz olacak. seo kısımı konusunda bayağı çalışmayı düşünüyoruz. sizlere danışmak istedik.. wordpressmi yoksa ayrı bir script'mi kodlasın ?
Seo Nasıl Yapılır Sorusuna, Arama Motorunun Yap Dediğini Yap! Yapma Dediğini yap ma..
3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ayrı script kodlarsanız ve WP den çeviri işlemi yaptırırsanız bir çok kişi tercih eder.
WP çok kaynak tüketiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kesinlikle wordpress.. çünkü artık herkes scripleri unutmaya başladı neden diye sorarsan wordpress te bulabileceğin her script artık tema olarak var ve keremiya şu anda film teması sektöründe bir numara özellikle keremiya panel diye bir yerelri var wp de felaket :) onlarla yarışabilirsiniz belki ve keremiyaya benzetmeye çalışın bence..
1 kişi bu mesajı beğendi.
Muhdeli
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Piyasadaki film temalarından ne farkı olacak? Farkı olmayacaksa sıfırdan uğraşılmaz. Bulun bir şablon ve geliştirmeye bakın.
Şu an ben de bir film teması üzerinde çalışıyorum. Ben sıfırdan yapıyorum, sen benim dediğimi yap, yaptığımı yapma. :D
NKara
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
tasarım olarak çok kaliteli birşey çıkaracağız. özellik olarakta. keremiyanın sadece ekran görüntülerine baktım incelemedim. keremiya şuan en iyi olabilir. Allah bol kazançlar versin. en iyi olmasının nedeni o alanda özelliklerle tek olması. wopress entegrasyonlu birşey yapmayı düşünüyoruz. tema paneli olacak. artı temaya birde eklenti yazılacak. botlarda olacak. kısacası bütün özellikler hepsi bir arada olacak. çalışacağım arkdaşla doğru zamanlama ve ortam kurarsak kısa bir zaman'da piyasada görebileceksiniz sistemi
Seo Nasıl Yapılır Sorusuna, Arama Motorunun Yap Dediğini Yap! Yapma Dediğini yap ma..
Atesh
Düş Peşindeysn Düş Peşime
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
telekominikasyon
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Güzel botlu birşey olsun seo neyin tam uyumlu olsun bizde kullanalım seo yaptıralım ilk sıralarda olsun böylece sizinde reklamınız olsun. Allah kolaylık versin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
U** İ**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bu işte kesin ilerlemek istiyorum diyorsanız bir keremiya birde ozmovie teması alın iyice inceleyin ortaya hem karışık birşey yapın onlardan esinlenin birşeyleri yani hemde wordpress üzerine kurun sistemi .. Script işi duraganlaştı unutulduda diyebilirim ..
Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Ayrı bir script olursa güzel olur sanki.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.
NKara
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ayrı ir script'mi olsun wordpress'mi tam olarak karar veremedik.. sizden yardımlarınızı beklyorum. kesinlikle bot olacaktır..
Onur89TR
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
WP'nin bileşen ve eklenti desteğini, SEO desteğini yaptığın script'te verebilecek misin? Bunu düşün. Ondan sonra karar ver derim.