-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
İşletmeci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ne yalan söyleyeyim dindar bir insan değilim. Ama sinek öldürsem üzülürüm "ölümü neden benim elimden oldu" diyerek. Bu tür sitelere para yatıran insanlara ilk olarak akılsız demek çok büyük bir hakarettir. Üzerinden ekmek paranı çıkarttığın insanlar hakkında böyle konuşmamalısın dostum. Çok büyük bir ayıptır bu. Ayrıca "akılsız" olan bu tür insanları sömürmek yapılan şeyleri affettirmez. **************lıktır bu arkadaş siteleri resmen.
Yazıktır günahtır. Yapan arkadaşlara illa da yapmayın diyemem ama sonuçta insanların parasını gasp etmek gibi bir durum bu. Şahsen ben ordan kazandığım parayı boğazımdan geçiremem. Para alıp karşılığını vermemek ticaret değildir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
bu devirde tabiata güvenip işe başladık; ondan mı böyle oldu acaba?
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
IT
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sahte profil açarak, insanları kandırmak konusunda bende taraftar değilim. **************lığın küçüğü büyüğü olmaz. Site fikri için bir şey denilemez elbette.
Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Bence 5000 TL ile güzel projeler yapılır. Hatta belki çok ilgi çekicek bir sistem yazdırır, hit patlaması yaşatıp reklamlardan gelir elde edilebilir. Gelir yüksek olur mu bilmem ama proje ne kadar sağlam olursa o kadar yüksek gelir elde edilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.