-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Elektrik Müh.
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Arkadaşlar bildiginiz gibi tıla kazan yöntemi ile çalışan, Net hizmet adlı firmanın "super trafik" adlı bir internet sitesi var. Bu siteyi çıktığı ilk günden beri takip ediyorum. Alexa da işe yaradığı kesin. Fakat;
1 - Yükselmede fayda sağlıyor mu?
2 - Yükseldikten sonra kalıcı oluyor mu?
3 - Google bunu tespit ederse sonuçları ne olur?
Bu konuda en az iki tecrübesi olan arkadaşların bilgisinden yararlanmak istiyorum. Bir tanesi belki es kaza işe yaramış veya yaramamış olabilir.
Hiç bir müşterimi riske atamadım. Sadece küçük paketten kendim için tasarladığım bir siteye uyguladım. Pek bir değişiklik olmadı.
blueffect
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
İşe yarıyor mu bilmem de hocam bu kadar başarısız bir sayfa tasarımıyla yanına bile yaklaşmam bu sistemin bir de SEO'dan bahsetmişler
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bu tür siteleri açanlar da yaptıklarının işe yaramayacağının farkındalar. Yapılan eski bir ticaret hilesidir; Birşey veriyor muş gibi yaparak ziyaretçi çekmek. Yani aslında ortada dönen geyikten tek fayda sağlayan kendileri. Hiç bulaşma.
Bunun dışında bir de "organik hit", "görsel hit" türü programlar vardı. Google bunları kullananları kibarca uyarmaya başladı. Sitesini tekrar beğendirmeyle uğraşamayıp kapatanlar oldu.
Erkekleşen pantalonlu bön kızlar, sürekli gizli feminist propaganda yapan tv/sinema'dan besleniyor.