-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
62, (%100)
Arkadaşlar daha önce 3 kere daha oldu linkleri çıkartıyorum sitemin içinde minecraftindir.com'un linkleri çıkıyor sunucu ve wp şifremi değiştirdiğim halde adamlar yine eklmişler bunun önüne nasıl geçebilirim. Arkadaşlar yardım edin.
Makale & Editörlük Hizmetleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Gördüğüm üzere domaini ücretsiz tescillemişler ve süresi bitmiş. Sunucunuzda ClamAV var ise taratmanızı öneririm zira çoğu virüsü bulabiliyor.
webmastersen.com // link değil ki bu (:
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
62, (%100)
pardon domaini yanlış yazmışım minecraftindirme.com
Makale & Editörlük Hizmetleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Seo ve Web Tasarım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
29, (%93)
dostum kullanıcı adı şifreni değiştirmen hiçbir işe yaramaz.Adam zaten senin şifreni kullanmıyor.Telnet atıp giriyor sunucuna.Senin md5 lenmiş şifreni alıyor yedeğe.Kendi oluşturduğu şifreyi koyuyor giriyor admin panele.Yani adam şifreni kırmaya uğraşmıyor.Sonra senin yedeklenen şifreni tekrar eski şifre yapıyor.Böylelikle rahatlıkla girip çıkıyor sitene.Sana tavsiyen kesinlikle hostunu değiş.Tek çözüm bu malesef.
seninle aynı sunucuda bulunan bir siteden shell atıp onun üzerinden de sunucudaki diğer sitelere ulaşmıştır.%99 ihtimalle.Çünkü wp yi hacklemek imkansıza yakın.Tek şart sunucuyu almaktır.
2 kişi bu mesajı beğendi.
www.mucahitguner.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
wp-config.php yolunu değiştirip gerekli .htaccess ayarları yapılırsa telnetin önüne geçilebilir.
Prestij'in dediği gibi hostu değiştirmekde gerekebilir.Şu an kurulu sistemde shell olma ihtimali bile var olabilir.O yüzden wordpress dosyalarını sıfırdan kurup gerekli ayarlarını(güvenlik) yapmanı öneririm.Birde temada shell olma olasılığı var.(Temayı yapanın sitesinden indirip denedim bir şey yok. :)) Kolay gelsin.
yakında...
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Seo ve Web Tasarım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
29, (%93)
Bence hostunu değiştir.Yaptığın hiçbirşey çözüm olmaz.Config değişsende silsende işe yaramaz.Çünkü adam bir kere veri tabanı bilgilerini alıp sqlbuddy ile girip veritabanına kul ve şifreni alıyor.Ya siteyi komple silicen yeni veritabanı üstüne kurucan ve configin adını değişcen ayada hostu değişcen başka çözüm yok.
www.mucahitguner.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** E**