-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
İşletmeci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar bloguma markafoni ve pembepanjur sitelerinin reklamlarını aldım zanox üzerinden.
Merak ediyorum ödeme konusunda sıkıntı yaşatırlar mı? Daha önce böyle bir şey görmüştüm.
Bu sitelerle çalışıp da rahat ödeme alabilen var mıdır?
Bunlar dışında tavsiye edebileceğiniz reklam sistemleri, şirketleri var mıdır?
Yanıtlarsanız çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
bu devirde tabiata güvenip işe başladık; ondan mı böyle oldu acaba?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Memur oldu
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Zanox bildiğim kadarı ile ödeme de sıkıntı yapmıyor;ama kazancınızın onaylanması ve teyit edilmesi + minumun ödeme limitine ulaşması derken hayli bir zaman alıyor hocam ....
( Bir süre kullandım sonra baktım bekle bekle olmuyor bıraktım. Bırakma sebeplerimden birisi de Adsense'a kavuşmuş olmamdır. )
Ek Olarak: Zanox bildiğim kadarı ile ödeme de sıkıntı yapmıyor;ama kazancınızın onaylanması ve teyit edilmesi + minumun ödeme limitine ulaşması derken hayli bir zaman alıyor hocam ....
( Bir süre kullandım sonra baktım bekle bekle olmuyor bıraktım. Bırakma sebeplerimden birisi de Adsense'a kavuşmuş olmamdır. )
1 kişi bu mesajı beğendi.
Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
İşletmeci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Anladım çok teşekkürler. Adtriplex için başvurdum.
Adsense aslında en mantıklısı fakat blogumu önce belli bir yere getirmem gerekiyor başvurmam için. Onu bekliyorum. O zamana kadar koyduğum reklamlardan kâr etmeye çalışıcam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
İ** F**
-
-
-
Ticaret
90, (%100)
zanox dünyanın en iyi reklam firması bence adsense yanından bile geçemez banlanma derdin kolay kolay olmaz ve paranı eksiksiz alırsn
Kitaplardan önce kendimizi okumaya çalışalım
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bilişim / İnternet
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Zanox odemeleri kesin yapiyor ama tek sıkıntı reeklamverenlerle anlasmasi gereği bazi kampanyaların odeme suresi 90 gunu buluyor. Kampanya detaylarinda gösteriyor zaten odeme suresi adi altında
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
İşletmeci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aynen. Bu konu hakkında yazılanları okudum. Tek kötü yanları o fakat çok süper bir sistem para kazandırmak açısından. Ufak çaplı siteler için güzel bir gelir olabilir çünkü adsense konusunda sıkıntı oluşuyor ve bu tür sistemler güzel paralar kazandırabilir alternatif olarak.
Bir de merak ettiğim bir konu var. Sitede tam bakmamış olabilirim. Minimum ödeme ne kadar? Ödeme yapıldığı zaman ne kadar kesiliyor? Vergiler, banka masrafları vs.
Yorumlar için teşekkürler herkese. Bunu da cevaplarsanız çok sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bilişim / İnternet
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Minimum odeme 100 tl yi astiginda yapiliyor. Aslinda kucuk çaplı değil buyuk çaplı siteler icin de buyuk kazanc firsati özellikle satis ortaklığı platformu. Bu aralar satış ortakligiyla uğraşıyorum bikac projem var umarim yolunda gider
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
İ** F**
-
-
-
Ticaret
90, (%100)
hayır 20 tl bile alt limiti var
Ek Olarak: zanox dediğim iyi en iyisi ama biraz zaman alıyor ilk once reklama basvuracaksın bir kaç günde kabul edecekler sonra biri reklama üye olunca 15 20 gün en az teyit edilmesini bekleyeceksin sonra onaylancak cart curt : )
Kitaplardan önce kendimizi okumaya çalışalım