-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sistem Yöneticiliği
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Merhaba, 50 tane ise onu hemen 10 adete düşür derim zira siten zarar görebilir..
1 kişi bu mesajı beğendi.
Youtube: NovaMobi Teknoloji
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
?
-
-
Ad Soyad
K** G**
-
-
-
Ticaret
43, (%100)
Ücretli link değilse ve Google da bunu doğal link olarak algılıyorsa sorun yok. Faket ücretli link ise Spam yersiniz ve o siteyi düzeltmek imkansız bir hal alır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
İ** F**
-
-
-
Ticaret
90, (%100)
secret1071 adlı üyeden alıntı
Ücretli link değilse ve Google da bunu doğal link olarak algılıyorsa sorun yok. Faket ücretli link ise Spam yersiniz ve o siteyi düzeltmek imkansız bir hal alır.
google linklerin ücretli olup olmadığını anlayacak 6. hisse sahip değil hocam ama şu var link verdiğiniz site iyi bir site olursa size fayda saglar mesela pr5 siteniz var p0 siteye verilen lin k yada kalitesiz siteye bi ihtimal zarar verir dedim ya ben çok fazla çıkışlarla güncellemeye girioyorum ama bendeki linkler pr3 pr4 pr5 kaliteli sitelere verilen linkledr
Kitaplardan önce kendimizi okumaya çalışalım
ebulfeth
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
İnternet
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Fazla link çıkısı ana sayfadan ise o site zarara her türlü ugrar.Egerki makale icindeyse bu normaldir ama yinede fazla vermemeye calısıolmalı.Sahsen benim tek link cıkısım olmasına ragmen sıkılıyorum :) Alexayı bile nofoloow yapıp gizledim :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
Vtcam
Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
77, (%100)
Seo açısından sitede max 25 olmalı. 25 üstü çıkış Google'da sıkıntı yaratacaktır..
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
İ** F**
-
-
-
Ticaret
90, (%100)
ebulfeth adlı üyeden alıntı
Fazla link çıkısı ana sayfadan ise o site zarara her türlü ugrar.Egerki makale icindeyse bu normaldir ama yinede fazla vermemeye calısıolmalı.Sahsen benim tek link cıkısım olmasına ragmen sıkılıyorum :) Alexayı bile nofoloow yapıp gizledim :)
hocam size katılmıyorum alexa gibi bir sitenin linkini nofollow yapmanız sizin zararınıza olacaktır siz sizde yüksek sitelere dofollow link verinki google yardım severliğinizden ve kalitel yerlere çıkan uzantılarınızın hatrına size iyi gözle bakacaktır
Kitaplardan önce kendimizi okumaya çalışalım
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Neden bu kadar çok olduğunu çözdüm başlıkların yayına sosyal paylaşım eklemiştim. Kaldırınca 21 e düştü. Bilgilendirdiğiniz için Teşekkür ederim.
ebulfeth
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
İnternet
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam googleden bahsediyorusunuz bari böyle demeyin :) Bugün büyük sitelere bnakınız niye alexa yok onlarda kullanmıyorlar ama lak diye iniyorlar.Yardıma ihtiyac olan alexa değil bizi onlar bize gerekli ehemmiyeti versinlerde bizde vevrelim değilmi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
50 link çıkışı deyince ben de anasayfadan 50 çıkış diye düşündüm. Sayfalardan çıkışın zararı olmaz. Örneğin bu forumdan kelimelerbenim sitesinin sahibi arkadaşın neredeyse her yazısında 4-5 çıkış var ama PR değerine hiç zarar vermemiş. Ya da hakkıceylanın sitesinde fotoğrafla ilgili yazılarında 8-9'a kadar çıkış var ama o sayfalar bile PR3- PR4 değer almış, hiç SEO yapmadığı halde sitesine giren binlerce ziyaretçi var.
Ne ekersen onu biçersin