-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Yönetici
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
17, (%94)
Arkadaşlar,
Sitemiz ulusal haber sitesi günlük 15k - 20k hit almaktadır. Yazılım firmasının kullandığı yazılım bilindik haber siteleri yazılımı ile aynı. Fakat ilginçtir ki adsense 2 kere kabul edildi. 1 ay süresince günlük 90 $ kazanç vardı 1 ay sonunda kapattı. geçersiz tıklama diyerek.
Daha sonra yeni başvuru yapıldı yine aynısı oldu. Bugün tekrar başvuruda bulundum alınan cevap politikalara uygun değil sizce nasıl işliyor bu sistem.
Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlardan yardım istiyorum.
site : genelhaber.net
KraL41
#banaoylebakma
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Wp Cooder
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Öncelikle Geçmiş olsun.
Kafamdakileri yani bildiklerimi söylemem gerekiyorsa ( Bana göre doğru olanlar )
* Siteye giren ziyaretçi, direk bir reklama tıklıyorsa sayfada zaman geçirmeden, bunu geçersiz tıklama olarak sayabiliyor.
* Eğer Adsense başvuru yapılan IP adresinden, Sitedeki reklamlara tıklanıyorsa, bunu da geçersiz tıklama olarak sayabiliyor.
Zamanla yaşayıp gördüklerim bunlardır.
Saygılarımla.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sitenizdeki reklamlara tıklayanlar içeriktir diye tıklıyor olabilirler. Bunu da anlayan google bu sebeple banlamış tahminimce. Siteye ilk girdiğimde aldığım izlenim bu. Reklamları içerikten biraz ayırarak reklam yerleşimini tekrar gözden geçirmenizde fayda var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Yönetici
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
17, (%94)
Başvuru yapılan IP den hiç bir şekilde siteye tıklanmıyor.
Siteye gelen ziyaretçilerimin sitede geçirdiği süre 4 dk hemen çıkma oranı %48 ortalama ziyaret 5 - 6 arasında
ziyaretçilerimin geldiği organik google
organik yandex
organik bing
facebook
twitter
direkt gelen 700 tekil
yani bu verilerle nasıl oluyor anlamıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Yönetici
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
17, (%94)
aynı tasarımı kullanan şu ada 100 den fazla site var. onlarda herhangi bir sorun yok bu 3-5 sitede sorun yaşanıyor. siyahgazete bakarsanız orada da reklam var ve aynı yazılım.
10679
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Aslında cevap sorunuzun içinde diye düşünüyorum. Verdiğiniz örnek iste ile birebir reklam yerleşiminiz ve düzeniniz aynı ise günlük 90$ yapmaz bence. Başka bir değişle günlük 15 - 20 hite bu kazanç biraz fazla gibi duruyor.Bu da sitede yanlışlıkla tıklama oranının çok olduğu süsü veriyor. Nedenini bu olma ihtimali yüksek.
Muhdeli
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Reklamların bir tarafına "Reklamlar" ifadesini yerleştirin, içerikle karışmasın.