lostyazilim

Dün xperia p aldım ama pil yetmiyor bana(

44 Mesajlar 17.878 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

isousluer isousluer Usluer Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)
Oyun vs. oynuyor musunuz? İnternette dolaşıyor musunuz? Ben Galaxy Wonder kullanıyorum. Telefonda hiçbir işlem yapmazsam 1,5-2 gün şarjı gidiyor. Ama mesajlaşma veya internette dolaşırsam 1 gün zor gider.

wmaraci
reklam

TuralAbiyev TuralAbiyev root@localhost ~ / Kullanıcı
  • Üyelik 17.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Network & Linux/UNIX
  • Konum Rusya
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 4146
  • Beğeniler 0 / 1357
  • Ticaret 89, (%100)

isousluer adlı üyeden alıntı

Oyun vs. oynuyor musunuz? İnternette dolaşıyor musunuz? Ben Galaxy Wonder kullanıyorum. Telefonda hiçbir işlem yapmazsam 1,5-2 gün şarjı gidiyor. Ama mesajlaşma veya internette dolaşırsam 1 gün zor gider.

valla bi şey yapmiyorum. ara sıra wi fi ile nete girip sonrada kaparım. gps felanda kapalı. her şey kapalı. ekran parlakligi en alt seviye. rootda yapamiyorum bi türlü

MehmetTURK MehmetTURK Kronik Depresif Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 924
  • Beğeniler 219 / 226
  • Ticaret 24, (%100)
Root işlemini hallederiz bi şekilde ama anlattığınız şekilde.Ama şarj durumu can sıkıcı gerçekten.4 saat ise bir sorun vardır.Aldığınız yerden değişim talep edin bence.

• Üyelik 17.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum Rusya
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 4146
  • Beğeniler 0 / 1357
  • Ticaret 89, (%100)

4411 adlı üyeden alıntı

Root işlemini hallederiz bi şekilde ama anlattığınız şekilde 4 saat gitmemesi lazım.Aldığınız yerden değişim talep edin bence.

valla hocam çok pişman oldum ya. yarın gideceğim aldığım yere bakayim sorun neymiş

wmaraci
wmaraci

MehmetTURK MehmetTURK Kronik Depresif Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 924
  • Beğeniler 219 / 226
  • Ticaret 24, (%100)
Fabrikasyon hatasıdır hocam.Bazen bu tarz şeyler olabiliyor.Daha önce bende benzer bir sorun yaşamıştım yine androidli bir cihazda.Servise göndermeyi teklif ederlerse kesinlikle reddedin.2 günlük cihazın sorunlu çıkması tamamen onların hatası ve değişim yapmak zorundalar.Bu konuda ısrarcı olun hocam.

yefecrin yefecrin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek SKS
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad C** I**
  • Mesajlar 977
  • Beğeniler 182 / 187
  • Ticaret 51, (%100)
hocam daha önce konu açtığınızda demiştim arkadaş sony aldı ve öğleden sonra tekrar şarja takıyor demiştim. batarya da problem yok pil ömrü o kadar ben iphone aldımdı geçen karşıya sesim gitmedi bende hemen servise yolladım 5 gün sonra yani bugün yenisini yollamışlar şarj zaten 2-3 gün gidiyordu

• Üyelik 17.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum Rusya
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 4146
  • Beğeniler 0 / 1357
  • Ticaret 89, (%100)

canisik adlı üyeden alıntı

hocam daha önce konu açtığınızda demiştim arkadaş sony aldı ve öğleden sonra tekrar şarja takıyor demiştim. batarya da problem yok pil ömrü o kadar ben iphone aldımdı geçen karşıya sesim gitmedi bende hemen servise yolladım 5 gün sonra yani bugün yenisini yollamışlar şarj zaten 2-3 gün gidiyordu

keŞke iphone alsaydımda. şarj telefonlarda çok sorunlu bi şey.peki s3 felandamı böyle az saklıyor şarjı?

Riza Riza 1337 @ trendyol Kullanıcı
  • Üyelik 28.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek 1337
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad R** S**
  • Mesajlar 1843
  • Beğeniler 1008 / 403
  • Ticaret 21, (%100)
1350mAh batarya o kadar oluyor hocam , ayrıca çoğu akıllı telefonda bu pil sorunu vardır , brightness'ı evde %40 dışarda ise %60 da yeterlidir , hem zaten xperia p de whitepixel özelliği vardı sanırım , beyaz pixeller ışıkta gözüküyordu , ayrıca GPS , senkronizasyon ne varsa kapatın , çok gerekmedikce 3g de açmayın , 1 gün gider umarım :D Xperia S de bu sekilde kullanıyorum sadece sms kullanıyorum okulda 1 gün gidiyor :)

düzenleme : konunun tamamını okumamıştım sonradan zaten öyle kullandığınızı belirtmişssiniz , fabrikasyon hatasıdır büyük ihtimal , ama olmayadabilir , 1350mAh batarya..

1337

yefecrin yefecrin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek SKS
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad C** I**
  • Mesajlar 977
  • Beğeniler 182 / 187
  • Ticaret 51, (%100)

Gladiotta adlı üyeden alıntı

keŞke iphone alsaydımda. şarj telefonlarda çok sorunlu bi şey.peki s3 felandamı böyle az saklıyor şarjı?

s3 biraz daha iyi sonyden

• Üyelik 17.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum Rusya
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 4146
  • Beğeniler 0 / 1357
  • Ticaret 89, (%100)

Rick35 adlı üyeden alıntı

1350mAh batarya o kadar oluyor hocam , ayrıca çoğu akıllı telefonda bu pil sorunu vardır , brightness'ı evde %40 dışarda ise %60 da yeterlidir , hem zaten xperia p de whitepixel özelliği vardı sanırım , beyaz pixeller ışıkta gözüküyordu , ayrıca GPS , senkronizasyon ne varsa kapatın , çok gerekmedikce 3g de açmayın , 1 gün gider umarım :D Xperia S de bu sekilde kullanıyorum sadece sms kullanıyorum okulda 1 gün gidiyor :)

düzenleme : konunun tamamını okumamıştım sonradan zaten öyle kullandığınızı belirtmişssiniz , fabrikasyon hatasıdır büyük ihtimal , ama olmayadabilir , 1350mAh batarya..

ya hocam sony gibi bi firma neden 1350mAh batarya kullaniyor anlamiyormki. ne yapalim olan oldu artik. boyle idare edecegim. peki siz root ettinizmi& saatlerdir yapamadim. ya driver sorunu yada baska sorun

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al