-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Hocam xperia kullanmadım ama hepsinde mantık aynıdır.Driverler kurulu mu?
Eğer kurulu ise cihazınızı Ayarlar>Geliştirici Seçenekler> Hata Ayıklama Modu işaretleyin>Bilinmeyen Kaynaklar işaretleyin ve cihazınızı bilgisayara bağlayın.Ardından içerisinde ki bat uzantılı dosyayı çalıştırın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Hocam driverden kastım normal driver dosyaları değil.Bilgisayarınızdan cihazınızın sistemine erişebilmeniz için adb ve fastboot driverlerine ihtiyacınız var.Ben bi bakayım size driverleri bulup göndereyim.
durancan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam illumination diye bir eklenti var markette onu indirip aktif edin alttaki ışıklar için.
batarya olayına gelirsek "switch memory booster " diye bir uygulama var satın alın bu uygulama belirlenen zaman dilimlerinde rami sıfırlıyor. Yani arkaplanda çalışan uygulamaları kapatıyor otomatik.(bende 10dk da bir yapıyor mesela ). Ve en önemlisi ise ayarlar/uygulamalar/çalışan uygulamalar kısmına gelin sistem uygulamaları hariç hepsine tıklayıp "durmaya zorla " deyin aynı yerde ön belleğe alınmış uygulamalarıda görürsünüz yada alttaki orta tuşa basılı tutun orda da çıkar.
ayrıca bu kadarla bitmiyor akıllı telefon kullanıyorsanız ya hız yada görsellik olarak seçmek zorundasınız ,canlı duvar kağıtları , launcher ler filan hep batarya düşmanıdır. ve son olarak en az 1400MA batarya öneririm. :)