weBurak
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Selamlar,
Gelecek aylarda aralıksız her gün otobüsle 2 saat yol gideceğim için, can sıkıntımı gidersin diye müzik dinleyeceğim. Şöyle kulağımdan düşmeyecek, harekete dayanıklı sağlam bir kulaklık önerisi olan var mı ? Telefon görüşmeleri içinde kullanacağım herhalde mikrofonu olması gerekiyordur, uyumlu olursa iyi olur.
(Fark ediyor mu bilmiyorum ama iPhone kullanıyorum)
SonerOD
Grafiker,Müzisyen
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Grafiker,Müzisyen
-
-
Ad Soyad
S** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Selam,
Fiyat aralığı belirtmemişsin bende her allahın günü 2 saat yol gidiyorum çok kulaklık deneme fırsatım oldu ve sonunda çok ilginç bir şekilde nefret ettiğim kulak içi kulaklıklardan aldım. Aslında kulak içi sayılmaz pek ama bence şuanda piyasada fiyatına göre en başarılı kulaklık iphone 5 kulaklığı. Beats monster kulaklığımda var ama kesinlikle iphone 5 :) 100 tl civarında fiyatı var.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Philips Kulak içi kulaklılarını tavsiye ederim . Çok net kaliteli sesler veriyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Hocam Nokıa BH 503 tavsiye ederim ben kendim bizzat kullandım kablo yok bluetooth lu ses kalitesi dersen hayatımda böyle bir kalite görmedim adeta hayattan koparıyor hem görsel olarakta çok güzel bir kulaklık tavsiye ederim fiyat olarakda uygun bence 280 tl civarında ama militasyon olanı da var onlarda 50 ila 100 tl arasında değişiyor benimkisi orjinaldi şarjı 10 saat gidiyordu hem konuşabiliyorsun hem müzik dinleyebiliyorsun araştı bak hoşuna giderse kaçırma bende halen mevcut :)
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
weBurak
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Fiyat aralığım 0-100 TL arası arkadaşlar. Bütün önerileri not ediyorum bu arada, tek tek bakıp kararımı vereceğim en sonunda. :)