HasanEksi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bursa
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam yakında biz bir sosyal ağ açacağız İnşallah beğenirde bize tercih edersiniz ;) Script hazırlanıyor 1-2 ay içersinde alpha versiyonu ile piyasaya çıkacağız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
SERBEST MESLEK
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
şahsen zorunlu zaman tüneline geçirdikten sonra haftada ayda anca 1 kez giriyorum o da aklıma gelirse. ve sürekli bir şeyler değiştirip ileri gittiğini düşünen bir feysbuk daha çok kullanıcısını kaybedecek. zaman tüneli faciasından sonra tıvitıra geçenlerdenim. hatta etrafımdaki herkeste benim gibi tıvitıra geçmiş nerdeyse.
insanlara tercih hakkı sunmaz, mecbur kılarsan önünde sonunda kaybedersin. sadece feybukun bu durumu biraz fazla hızlı luyor o kadar.
çıkıp kullanıcı sayısının arttığını duyurabilir vs.. açıklama yapabilir. istatistikleri gerçeği yansıtmıyor. daha soğrusu doğru hesaplama yapmıyorlar çünkü işlerine gelmiyor.
son 2 yılda üye olanların sayısını ve bu kişilerin son 1 haftalık 1 aylık aktivitelerini göz önünde bulundurmak gerek.
çünkü hemen hemen herkesin 3 hesabı var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
boşta
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
bazı arkadaşlar yeni mi fark ettiniz uzun süre önce değişim olmuştu diyor ama bende hala aynı:)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İş Platformu
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
37, (%97)
Facebookdan ben de sıkılmaya başladım önceden anlık bilgi alıyordum arkadaşlarımı falan takip ediyordum ama artık insanlar öznel paylaşım yapmıyor adamın biri kuyuya taş atıyor bütün deliler peşinden atlıyor, sayfalarda bile artık kaliteli paylaşım yapan ve reklamsız sayfa görmek neredeyse imkansız hale geldi bu yüzden twitter daha kaliteli geliyor bana ama facebook'tan çok daha eksik içeriği olduğunu düşünüyorum yani bunların ikisinin en iyi yönlerini alarak yapılan bir sosyal medya sitesinin dünya çapında bile tutabileceğini düşünüyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sistem Yöneticiliği
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-