-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Psikolojik Danışman
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar 1 kişiyle % 25 lik cpu aşılabilir mi?Hostingden uyarı aldım tek başına girdiklerinde % 25 i aşıyormuş o derece :) 4 eklenti kullanıyorum temamda 27 sorgu var böyle birşey mümkün mü ? 1 haftalık sitem var istatistik yolladılar kac k kişi girmiş sorun nerdedir ?
Ek : Turhost yeni sunuculara taşıdı şuan hiçbir sorun gözükmüyor.Herkese teşekkürler.
www.psikolojiservisi.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
Ü** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
warez tema kullanıyorsan içine şifreli js kodu eklenmiştir. Turhost siteni kapatmaz ama siten çok ağır çalışır. analizlerine baktım hepsi normal. temandaki her dosyayı tek tek incele bence
10679
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Temanı eklentilerini gözden geçir tabi ki bunlar önemli. Fakat şu cpu limiti bizler açısından şaçmalık bence. Önemli olan trafiktir. Adamdan örneğin 30 gb trafik alıyorsun. Her güne bir 1 gb düşüyor. Fakat insanlık hali ya bir gün 2 gb harcadığın oluyor bazede 1mb . 2gb yaptığın gün hemen cpu yu aşıyorsun diyorlar. Bazen firmadanda kaynaklanıyor. Geçenlerde sitem 2 k yapınca kapanıyordu cpu yu geçiyorsun diye.Firma ile taratıştım yukarıda bahsettiğim mantığın doğru olduğunu söyledim. Neyse daha sonra aynı firma sitemi başka bir makinaya taşıdı geçenler 10k yaptı en ufak yavaşlama bile olmadı:)
10679
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Herhalde wordpress kullanıyorsun. Temadan olma ihtimali tabi var ama bu kadar olacağını zannetmiyorum. 1 kişi diyorsun:) Zaten biz hit yapalım diye kendimizi helak ediyoruz daha 1k hit yapmaya başlayınca hemen hosting sorunları başlıyor. Ama sonuç itibari ile bunlar aşılmaz sorunlar değil.