-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
İşletmeci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Blogumda bumerang sistemi kullanıyorum. Bugün 3. reklam kampanyamı aldım. İlk 2si 1 TL idi bu 2 TL veriyor. Gittikçe böyle artar mı bu yoksa düşüş yaşanır mı fiyatlarda?
Daha önce bu sistemi kullanmış arkadaşlar en fazla ne kadarlık teklif aldıklarını belirtebilir mi?
Para kazanmam mümkün mü yani bu sistemden?
bu devirde tabiata güvenip işe başladık; ondan mı böyle oldu acaba?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
hocam artma gibi durumu yok eğer devamlı artsaydı bu sistemi baştan beri kullananlar ne kadar alırdı acaba :D
altın üye iseniz en yüksek fiyat 4 tl olarak geliyor bunun yanı sıra 1 de olur 2 de olur 3 de olur bunu reklamı veren firmayla bumerang belirliyor kısaca...
altın üye olarak kazanmak biraz zor ama yinede kazanıyorsun ama platin olduysan 100 liraya kadar fiyat verildiğini duydum 15 20 liralık reklam fiyatlarıda gördüm...
www.benbunubegendim.blogspot.com | Sağlık Blogu
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
İşletmeci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
uniburs adlı üyeden alıntı
hocam artma gibi durumu yok eğer devamlı artsaydı bu sistemi baştan beri kullananlar ne kadar alırdı acaba :D
altın üye iseniz en yüksek fiyat 4 tl olarak geliyor bunun yanı sıra 1 de olur 2 de olur 3 de olur bunu reklamı veren firmayla bumerang belirliyor kısaca...
altın üye olarak kazanmak biraz zor ama yinede kazanıyorsun ama platin olduysan 100 liraya kadar fiyat verildiğini duydum 15 20 liralık reklam fiyatlarıda gördüm...
Muhteşemmiş ya. Blogumu ilk açtığımda çok kötü bir görüntüsü vardı ve altın üyelik vermişlerdi. Daha sonra %5000 değiştirdim yine başvurdum fakat yine altın verdiler.
Eğer dediğiniz gibiyse ayda bir kaç reklam fazlasıyla yeter bence. Zaten yazarkafe'den de hit geliyor sanırım bol bol.
Peki nasıl platin üyelik alınır? Alexa bilgileri değerlendiriliyor mu? Hit bilgileri ne kadar olmalı? En az kaç konu olmalı ve ne kadar süredir açık olmalı? Bir bilginiz var mı bu konularda?
harddepo
İlginizi çeken içerikler
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
R** D**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
platin olmanız gerekli Skormetre yükseldikce fiyat artar.
Tavsiye olarakta yeni açtıgınız bir blogu bumeranga göndermeyin aradan biraz zaman geçşin ayrıca özgün içerik paylaşınız siteniz belli hitlerde olursa tekliflerde artar
www.kirlipanda.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
39ekran adlı üyeden alıntı
Muhteşemmiş ya. Blogumu ilk açtığımda çok kötü bir görüntüsü vardı ve altın üyelik vermişlerdi. Daha sonra %5000 değiştirdim yine başvurdum fakat yine altın verdiler.
Eğer dediğiniz gibiyse ayda bir kaç reklam fazlasıyla yeter bence. Zaten yazarkafe'den de hit geliyor sanırım bol bol.
Peki nasıl platin üyelik alınır? Alexa bilgileri değerlendiriliyor mu? Hit bilgileri ne kadar olmalı? En az kaç konu olmalı ve ne kadar süredir açık olmalı? Bir bilginiz var mı bu konularda?
hocam aslında çok detayı yok ama yeni başladıysanız platin üyelik için yazarkafe de bulunan blogları inceleyin derim.
www.benbunubegendim.blogspot.com | Sağlık Blogu
supheli
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Türkçe Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
ben platin üyeyim eskiden o kadar uğraşmama rağmen hep 2 3 liralık teklif geldi yazıları yaklaşık 200 kişi okuyordu birde 50 lirada bi15 liralık kesinti oluyor ben tavsiye etmiyorum
BigSEO
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Engineering
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
54, (%94)
@uniburs fiyat artıyor kampanyaya göre değişiyor. Arada ucurum olmasada sitenizin aldıgı hite göre fiyat artar
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
İşletmeci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teşekkürler cevaplar için. Aradığım bilgiye ulaştım
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
kendi halinde
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Platin üyeliğe geçmek için hit bilgileri alexa vs bunlara bakılmaz önemli olan siz bumerang için neler yaptınız mesela bumerang ve hürriyet'e ait link ve haberleri sitelerinde sosyal ağlarında paylaşıyormusun sitendeki şablonlar ne kadar tıklanıyor eğer bu gibi bumerang'a katkı sağlayacak girişimlerde bulunuyorsan yükselebilirsin.
Ancak onca emeğe uğraşa rağmen bence kazanan biz değil bumerang ve reklam verenler oluyor tavsiye etmem.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Ben platin üyeyim bana en düşük 10 tl den reklam geliyor en yüksek fiyat 24 lira oldu.
http://www.teknofiber.net - Teknoloji Blogu