Bu olay da bile bakanı savunan arkadaşlar var onlara selam olsun. Haber sitelerini okudum da provakatörmü yapmamışlar kızı muhalefet partisinin figüranımı . En zoruma giden rakip partilere bakıyorum al birini vur ötekine . Hiç birinin birbirinden farkı yok benim için , sadece isimleri değişik ve bu insanların bu ülkeyi yönetmesini göz göre göre çaresizlikle izliyoruz . Kaybolan değerlerin , insanların düşürüldükleri hallerin , karşıt görüşe eleştiriye yapılan zulmün kimse farkında değil. Ola ki rejim değiştir devrildi şu ya da bu oldu , olan yine vatandaşa sana bana bize olacak . Bu gün yaşananları benim dinime bağlayıp bana zulmedecekler , inançlarımız yine politika malzemesi olmaya devam edecek hor görülen dışlanan sesi susturulan yine biz olacağız . Asla o mütahitler iş adamlarına birşey olmayacak. Onlar yine iktidarda bulunan a b yada c partisine ayak uydurup çarklarını döndürecekler . Dün Erbakan hocayı bıraktılar , Demireli bıraktılar , Türkeşi bıraktılar yarın da Erdoğanı bırakacaklar devran böyle dönecek. Sistemin son haline uyum sağlamak için nasıl sakallar kesildiyse modern ılımlı islam gibi saçma sapan uydurmaca şeyler konuşulmaya başlandıysa yarında kurulacak yeni sisteme böyle geçiş sağlayacaklar .
Parti kuruluş zamanı Sakallarını kesen belediye başkanı vekillerin listesini şuraya yazsak sığmaz , demek bu adamlar sakalları varken de menfaat için insanları seni beni bizi kandırmak için taşımışlar o sakalı . Beslemesiz duasız başlamayan parti toplantılarına istiklal marşı saygı duruşuyla başlamaya birden çark edenleri anlıyorum da halkın büyük çoğunluğu birden nasıl böyle çark etti onu anlayamıyorum. Mgv tabanından yetişmiş büyümüş çocukluğunu bu sisteminin içinde geçirmiş biri olarak son 10 yıldır yaşananların hepsi gücüme gidiyor . 15 sene önce bana yanlış diye ateşli kanlı konuşmalarla anlattıkları şeylerin nasıl oluyorda birden sahipleri oluyorlar . Nasıl oluyor da bu kadar insan bu oyuna geliyor bu kadar kolay değişiyor. Daha dün amerikanın ajanı dedikleri adam nasıl oluyor da bu gün halife , hoca efendi , imam , islamın son mohikanı ilan ediliyor. Zamanı yaşamayanları o günlerde siyasetten haberi olamayacak yaşta olanları anlarım bilmezler fakat 25 yaş üstü hemen her kimse bu bahsettiğim günleri yaşadı gördü duydu , hiç birimi hatırlamıyor da bu adamlara gidip oy verebiliyor.
Ekşi sözlükte biriktirmişler aslında aklı olan herkese yetecek bir arşiv olmuş . Son 10 yılda neler oldu neler söylendi , bu millet neleri yedi yuttu bakmak görmek isteyenler varsa buyursun . Şu an hiç bir parti mensubu da değilim , oy kullanıp boş yere uykumu bölecek kadar inancım da kalmadı. Sempatizanı olduğum bir siyasi kişilik de yok . Bunu da muhalif partili işte konuşuyor gözüyle bakılmasın diye belirtmek istedim.
Ekşi den güzel bir kaynak :
http://eksisozluk.com/kimse-de-demiyor-ki-aga-bu-nedir--2779083