lostyazilim

Google Sıralaması Hakkında Önemli bilgi

4 Mesajlar 1.109 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

loginguvenlik loginguvenlik webmaster Kullanıcı
  • Üyelik 11.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 32
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
2 Gün Önce 4.Sıradaki Sırlamam 91. Sıraya Geriledi Googleye Mail Attim Gelen Cevap Şu Şekilde

http://www.loginguvenlik.com/ sitesinin sayın sahibi veya web yöneticisi,
Bir site sahibinden, http://www.loginguvenlik.com/ sitesinin Google'ın Web Yöneticisi Kuralları'na uygunluğunun yeniden değerlendirilmesi için istek aldık.
Sitenizi inceledik ve sitenizin Google'daki sıralamasını değiştirecek, webspam ekibi tarafından el ile yapılmış bir işlem bulamadık. Karşılaşabileceğiniz herhangi bir sıralama sorununun webspam ekibinin el ile yaptığı bir işlemle ilgisi olmadığından siteniz için yeniden değerlendirme isteğinde bulunmanıza gerek yoktur.
Elbette, sitenizin sıralamasını etkileyen başka sorunlar olabilir. Google'ın bilgisayarları, arama sonuçlarımızın sıralamasını algoritmalar olarak bilinen bir formüller dizisi ile belirler. Her yıl arama algoritmalarımızda yüzlerce değişiklik yaparız ve sayfaları sıralarken 200'den fazla farklı sinyalden yararlanırız. Algoritmalarımız ve Web (sizin sayfanız dahil) değiştikçe, kullanıcılarımıza en iyi sonuçları sunmak için güncellemeler yaptığımızdan sıralamada bazı dalgalanmalar oluşabilir.
Sıralamada bir değişiklikle karşılaştıysanız ve bunun basit bir algoritma değişikliğinin ötesinde olduğundan şüphelendiyseniz, sitenizin içeriği, içerik yönetim sistemi veya sunucu mimarisinde yapılan önemli değişiklikler gibi başka şeyleri de olası nedenler kapsamında araştırmak isteyebilirsiniz. Örneğin sunucunuz sayfaları Googlebot'a sunmayı durdurursa veya sitenizdeki sayfalarının büyük bir bölümünün URL'lerini değiştirdiyseniz, sitenin sıralaması iyi olmayabilir. Bu makalede sitenizin aramada neden iyi bir sonuca ulaşmadığı ile ilgili diğer olası nedenlerin bir listesini bulabilirsiniz.
Sorununuzu hala çözemiyorsanız, lütfen destek için Web Yöneticisi Yardım Forumumuza bakın.
Saygılarımızla,
Google Arama Kalitesi Ekibi

Şimdi Ben Bunlara Ne Cevap Versem 4.Sıra Nere 91.Sıra Nere

wmaraci
reklam

ebulfeth ebulfeth Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek İnternet
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 278
  • Beğeniler 29 / 72
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam bende daha önce aynı maili aldım ama adamlar haklı algoritma kendileride acıkılıyor ve yüzlerce algoritma yapıyorlar.O yüzdewn bazen kaderine razı olmak var suan gercekten ne yapsak faydalı olmuyor ben pes ettim artık normal kafama göre gidiyorum googlenin ne istediği belli değilken.Milelete sorsan backlink al der sunu yap der bunu yap der herkes birşey der babam der.Ama en iyis kendi bildiğin gibi git bu zaman kadar hangi yöntemle gittiysen

MusaKaya MusaKaya Kabul Edilmedi Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 22.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek Webmaster seo
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 232
  • Beğeniler 26 / 28
  • Ticaret 7, (%100)
Bende sıralamadan baya geriledim 5 sitemde aynı şekılde. Seo çalışmaları devamlı yapıyorum hitlerimde iyi ama. Google çöp siteleri ayırmaya başladı normaldir, 1 ay sonra günceleme var bakalım neler olucak 2 hafta sonra..

loginguvenlik loginguvenlik webmaster Kullanıcı
  • Üyelik 11.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 32
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
tekrar mail attım siz özgün içerik gireleri bu şekildemi ödüllendiriyosunuz diye bakalım ne dicekler

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al