-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
isimtescil web arısı gibi büyük hosting firmaları müşterilerinin sorun yaşmaması için sitelrin bir çok özelliği çalıştırabilmesi için serverlarda bazı güvenlik açıkları bulunuyor. web arısı ile 3 ay falan çalıştım 3 ayda sitem defalarca hacklendi sonra dan güvenilir bir kişiden host aldım adamlar botnet atmaktan başka bişey yapamıyorlar şuanda botnet ve ddos içinde cloudfleare kullanıyorum sorun çözüldü :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
56 / E
-
Meslek
php mysql yazılımcısı
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Hostunuzdan kaynaklı, şuanda türkiye saldırıların %90'ı host kaynaklı açıklardan meydana geliyor..
Rain
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Serbest meslek
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba, 4 yıl önce benim başımdan da böyle bir olay geçti. Wordpress kullandım ve hacklendim. Ardından vbullettin kurdum, maalesef yine hacklendim.
Sonra sitemi hackleyen arkadaştan öğrendim ki serverda ki farklı bir site sayesinde hacklemiş .
Zen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
her eklenti kurulursa, sürekli tema değiştirilirse,dandik host firmaları ile iş yapılırsa hacklenmek normal birşey. Birde yardım amaçlı herkese ftp şifresi vermemek lazım.
Ben wordpress, blogger ve mybb kullanıyorum daha bir kere bile birşey olmadı. Bence gmal'ini iyi koruyabilirsen en güvenlisi blogger şuanda.