-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Psikolojik Danışman
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
260 hitte vps veya resel önermiyorum maddi durumun hakkında bilgim yok tabi.İsimtescile gelince herkesin şikayetleri var,sadece domain konusunda iyiler.Sen mail at duruma göre hareket edersin.
www.psikolojiservisi.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Fotoğraf
-
-
Ad Soyad
D** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Şöyle bir cevap geldi. Benim 3 tane sitem orada barınıyor şuan. Diğer sitelerimin bw sınırsız ve aynı pakettir. Anlayamadım açıkçası...
Merhabalar, sınırsız band bulunan sitenin bw nasıl bitiyor? Napmam gerek?
VOLKAN BOLAT
(xx@gmail.com)
22.04.2013 03:49:23 Ayrıca xxx harici eko paketlerimde bw limiti yoktur. Ve diğerleri farklıdır. xxx.com adresiminkini düzeltirseniz sevinirim. Teşekkürler.
Burak GÜVEN
(burak.guven@isimtescil.net)
22.04.2013 06:51:38 Sayın Volkan BOLAT,Hosting paketinizin trafik limiti dolmuş olarak görülmektedir, paketinizin aktif olması için ek trafik satın alabilir, ay sonunu bekleyebilir, veya paketinizi yükseltebilirsiniz.Ek trafik satın alma işleminde her 1GB için 2$ KDV alınmaktadır ve hosting'in kalan süresine göre hesaplanmaktadır, örneğin 1GB trafik aldınız ve hosting'inizin 6 ay süresi var, sizden 1 GB için alınacak ücret 12$ KDV'dir.Bu işlem bizim için maliyetli olur derseniz paket yükseltmesi sizin için daha avantajlı olacaktır, yükseltme işleminde aradaki fiyat farkını ödeyerek limitlerinizi ve hosting kaynaklarınızı 2 katına çıkarabilirsiniz...Paket yükseltme işlemini düşünürseniz aşağıdaki adımları takip ediniz.Hosting yükseltme işlemi İçin öncelikle İsimtescil.Net üyeliğinize giriş yaptıkdan sonra, Kontrol Panelim > Hostinglerim > Yükselt, seçeneği ile paketinizi yükseltebilirsiniz.Saygılarımızla.
ebulfeth
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
İnternet
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ayrıuca maddiyattan ötürü vps veya resel alma durumunuz yoksa yardımcı olabilirim inşallah :)
Ben zamöanında cok süründüm bu konudan sitelerim zararda gördü.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Developer - Kurumsal
-
-
Ad Soyad
V** A**
-
-
-
Ticaret
52, (%100)
Vendetta adlı üyeden alıntı
Şöyle bir cevap geldi. Benim 3 tane sitem orada barınıyor şuan. Diğer sitelerimin bw sınırsız ve aynı pakettir. Anlayamadım açıkçası...
Merhabalar, sınırsız band bulunan sitenin bw nasıl bitiyor? Napmam gerek?
VOLKAN BOLAT
(xx@gmail.com)
22.04.2013 03:49:23 Ayrıca xxx harici eko paketlerimde bw limiti yoktur. Ve diğerleri farklıdır. xxx.com adresiminkini düzeltirseniz sevinirim. Teşekkürler.
Burak GÜVEN
(burak.guven@isimtescil.net)
22.04.2013 06:51:38 Sayın Volkan BOLAT,Hosting paketinizin trafik limiti dolmuş olarak görülmektedir, paketinizin aktif olması için ek trafik satın alabilir, ay sonunu bekleyebilir, veya paketinizi yükseltebilirsiniz.Ek trafik satın alma işleminde her 1GB için 2$ KDV alınmaktadır ve hosting'in kalan süresine göre hesaplanmaktadır, örneğin 1GB trafik aldınız ve hosting'inizin 6 ay süresi var, sizden 1 GB için alınacak ücret 12$ KDV'dir.Bu işlem bizim için maliyetli olur derseniz paket yükseltmesi sizin için daha avantajlı olacaktır, yükseltme işleminde aradaki fiyat farkını ödeyerek limitlerinizi ve hosting kaynaklarınızı 2 katına çıkarabilirsiniz...Paket yükseltme işlemini düşünürseniz aşağıdaki adımları takip ediniz.Hosting yükseltme işlemi İçin öncelikle İsimtescil.Net üyeliğinize giriş yaptıkdan sonra, Kontrol Panelim > Hostinglerim > Yükselt, seçeneği ile paketinizi yükseltebilirsiniz.Saygılarımızla.
evet bu sonuca göre heralde diyorsundurki bunlar benle kafamı buluyor dimi arkadaşların dediği gibi firma kötülemek istemem ama malesef durum bundan ibaret..
1 kişi bu mesajı beğendi.
Telegram Üzerinden Dolar Kazanmak İstermisiniz? https://t.me/kazancrehberiyim
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Ayıptır sorması, kapatılmana neden olan bandwidth kullanım miktarı nedir? Şu an itibariyle bir kez daha isimtescil'den web hosting alınmayacağını anlamış bulunuyorum. Bu kadar adı bilinen bir firmanın merdiven altı firmalar gibi iş yapması tuhaf.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Ne ekersen onu biçersin
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Fotoğraf
-
-
Ad Soyad
D** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Dostlar yorumlarınız için çok çok teşekkür ederim. Yedekleri aldım şimdi güvenli bi şekilde uzaklaşabilirim başka diyarlara... Herkese iyi günler dilerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Seo ve Web Tasarım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
29, (%93)
hocam 260 hit nedir ki bandwich patlatsın.Aylık 100 mb bile kaldırır.Senin host sınırsızsa günde en az 10 k civarı kaldırması lazım.Başka sıkıntı vardır ya cpu yada başka birşey.Ticket açmanı tavsiye ederim.
www.mucahitguner.com