Kerpeten
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Profesyonel ıssız işsiz
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yıllardır Facebook denilen, ergen kaynayan ağı neredeyse hepimiz kullanıyoruz değil mi? Peki bu facebook ne kadar güvenli? HİÇ! Az önce birinden görüp test ettiğim şeyi sizle de paylaşayım. Facebook’a giriş yapıp sağ üst köşedeki “Arkadaşları Düzenle” butonuna tıklayınız. Arkadaşlar sayfası açıldıktan sonra sol üst köşedeki “Kişiler” butonuna tıklayınız. Ne gördünüz? Arkadaşlarınızın numarası değil mi? Tabii bunu fırsat bilip kullanacak *tler çok ama faydalı da olabilir. Bunun için paylaşıyorum bunu. Kendi numaranızın da paylaşılmaması için sağ taraftaki “Telefon Defterindeki Kişiler” yazısının el altındaki “bu sayfa” yazısını tıklayıp numaranızı kaldırabilirsiniz. Umarım yararlı bir bilgi olmuştur. Facebook dünyanın en güvensiz ağı. Kesinlikle bilgilerinizi tam paylaşmayın.
kaynak: kerpeten.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Php Developer
-
-
Ad Soyad
A** İ**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
gizlilik ayarlarına özen göstermek lazım geçenlerde blogumda da yazmıştım güvenlik önemli
Hayali
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
EVet. Facebook bütün bilgilerini topluyor bilinçsiz kullanıcıların. Resimleri, doğum günleri, e-mailleri, telefon numaraları... Bu siteyi asla sevmedim zaten.
Celko
Facebook Reklamcılığı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
iOS Developer & ASO Expert
-
-
Ad Soyad
C** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bence youtube yerine kapatılması gereken site facebook'tu
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 /
-
Meslek
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim arkadaşlarımın çoğu güncel tutmuyor onları.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Doğru bilgileri girmek her zaman iyidir, ancak gizlilik ayarlarını iyi yapmak gerekir. Söylediğiniz gibi bilinçsiz kullanıcılar çok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
dikkat edersen kardeşim sonuçta arkadaşlarına eklediklerinin numarasını görüyorsun ve ordaki sayfa linkine bakarsan phonebook yazıyor phonebook yazıpta sana numara göstermeden olmaz mantıksız olurdu sonuçta onlar senin arkadaşların arkadaşın olmayan göremiyor hemen facebook rezilliği diye başlık atmışsın
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Cep Telefonu
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaş listemde olabilen herkezin numarası cep telefonumdada var zaten burda yanlış olan ne onu anlamadım :) Yalnız herkezin numarası yok nedense.
Kerpeten
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Profesyonel ıssız işsiz
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Beni tanımayıp da ekleyen çok kişi var listemde çeşitli sebepler ile. Kimsenin görmesini istemiyorum ben. Tabii ki düşünceler/fikirler farklı olabilir. Bana göre rezilliktir. Daha önce bir çok haber okumuştum Facebook'un sevmediğim yönlerinden biri de bu oldu. Bilmeyen arkadaşlar çok olduğu için yayınladım. Gerekli olanlar mutlaka vardır :)